Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Aqua Nederland Vakbeurs

Aqua Nederland Vakbeurs

De Aqua Nederland Vakbeurs is in Gorinchem sinds 2006 een jaarlijks succes. drie dagen lang hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de waterbranche elkaar ontmoeten. De vakbeurs richt zich op waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.
Vanwege dit succes en vanwege het feit dat vanuit Noord-Oost Nederland minder bezoekers Gorinchem weten te vinden, gaat vanaf 2012 de Aqua Nederland Vakbeurs te Hardenberg speciaal voor Noord-Oost Nederland van start.

logo Evenementenhal

Op Aqua Nederland Vakbeurs presenteren zich bedrijven die gericht zijn op waterzuivering en waterbehandeling waar onder proceswaterbereiding, drinkwaterbereiding, afvalwater-, koel- en ketelwaterbehandeling, legionella preventie, desinfectie, meet- en regeltechniek, pompen, filters, flowmeters, leidingsystemen, waterbouw, membraan bioreactoren, zwembadwaterbehandeling, laboratoria, enzovoorts. Kortom; de exposanten vormen een representatief beeld voor de waterbranche op nationaal niveau.

 

De Aqua Nederland Vakbeurs 2012 was weer een succes. Voor de zesde achtereenvolgende keer was Gorinchem het ontmoetingspunt voor iedereen in de watertechnologiesector. 

Ook in 2012 heeft de beurs meer standhouders en bezoekers ontvangen. Aqua Nederland en de evenementehal Gorinchem gaan we aan het werk om in 2013 de beurs weer een succes te maken.

 

Voor meer informatie kijk op Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem.


Uitgelicht


Zoeken