Aqua Nederland Vakbeurs

Hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche

16, 17 & 18 juni 2020 - Evenementenhal Gorinchem

Let op! Nieuwe datum: 16, 17 & 18 juni 2020

De komende editie van zowel Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen is vanwege het coronavirus verplaatst naar 16, 17 en 18 juni 2020. Lees hier de officiële verklaring. Naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart kunt u hier de laatste beursupdates lezen m.b.t. de aangescherpte maatregelen tot 1 juni.

0 *

Exposanten

tonen producten/diensten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019

0 *

Bezoekers

zijn werkzaam bij o.a. waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeenten en in de industrie

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019

0 +

Sprekers

van de belangrijkste spelers uit de nationale waterbranche delen de laatste inzichten via workshops en kennissessies in de nieuwe beurshal Next Level

Op 16, 17 & 18 juni 2020 vindt de 14e editie plaats van Aqua Nederland Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. De beurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Met de komst van Next Level, de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, breidt het platform voor de (afval)watermarkt verder uit. Door de plaatsing van een extra roltrap centraal op de beursvloer wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Met deze extra ruimte wordt een volledig aanbod in waterthema’s gepresenteerd in de vorm van workshops, kennissessies en advies, naast de traditionele marktplaats waarin de combinatiebeurs nog steeds ieder jaar groeit. Lees hier meer over Next Level.

Hiervoor komt u naar Aqua Nederland Vakbeurs

Nationale waterbeurs

Het is de enige nationaal georiënteerde waterbeurs waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties. Bekijk het programma.

Gastvrij Gorinchem

Met de unieke Full Service Formule ervaart u onze gastvrijheid op de beursvloer. Hiermee geniet u onder andere van gratis toegang en de gehele dag gratis catering.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Partners

Scroll naar top