Next Level met Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Met de komst van Next Level, de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, breidt het platform voor de (afval)watermarkt verder uit en wordt de community nóg beter bediend. Door de plaatsing van een extra roltrap centraal op de beursvloer wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Met deze extra ruimte wordt een volledig aanbod in waterthema’s gepresenteerd, naast de traditionele marktplaats waarin Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen nog steeds ieder jaar groeit.

Verbreding in waterthema’s

Gezien de gevolgen die de huidige klimaatverandering met zich meebrengt, kan Nederland niet anders dan maatregelen treffen. Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen wordt voor het eerst uitgebreid ingespeeld op actuele vraagstukken met betrekking tot de klimaatadaptieve stad, deltatechnologie en energieneutrale oplossingen. De vernieuwde bovenverdieping is compleet ingericht voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies gericht op deze belangrijke thema’s. Hierdoor wordt de bovenverdieping extra interessant voor beleidsmakers, projectontwikkelaars of adviseurs op dit gebied.

Uitbreiding in kennisdeling

Afgelopen editie waren er al diverse kennissessies te volgen over actuele thema’s uit de (afval)waterbranche. Deze editie wordt hierin een nóg grotere verdiepingsslag gemaakt en komt er een uitgebreid kennisprogramma met sterke partners uit de markt. Door kennissessies, workshops, ronde tafelsessies, paneldiscussies etc. blijven bezoekers op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Met de vernieuwde theaters zijn er meer dan genoeg mogelijkheden hiervoor. Ook wordt de link tussen kennis en netwerken mogelijk gemaakt door specifieke netwerkstands en -tafels.

Next Level

De nieuwe exclusieve beurshal zorgt voor een aanzienlijke uitbreiding van de huidige beursvloer. Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen zijn op Next Level onder andere de partijen te vinden die een link met de thema’s uit het kennistheater hebben. Ook de ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat, delta en energie maken deel uit van dit aanbod. Door de plaatsing van een extra roltrap centraal in de beurshal wordt Next Level een integraal onderdeel van de beursvloer van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen.

Door op de plattegrond te klikken, kunt u inzoomen op de verschillende details.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn