Aan alle geinteresseerden in Data & Smart drinkwater systemen: Powerspex organiseert ENVAQUA Techtalk ‘Simulatie en modellering voor het managen van drinkwater assets’.

Beschrijving

In samenwerking met Vitens en Royal HaskoningDHV organiseert Powerspex deze techtalk die een kijkje geeft in de digitale middelen die voorhanden zijn om meer data en dus kennis te verkrijgen uit onze installaties. In deze techtalk specifiek de drinkwater sector.
Vitens is hard bezig om alle data die voorhanden is samen te brengen en daarmee zo goed mogelijk te kunnen monitoren.
Royal HaskoningDHV is met OPIR in staat om drinkwatervraag te voorspellen op basis waarvan de productiebedrijven en pompstations aangestuurd worden.
Powerspex ontwikkelt proces simulatoren. Met de Energy & Performance Scan wordt een digitale tweeling gemaakt van een pompstation om te doorgronden of deze wel effectief functioneert. Energiebesparing en kennis voor onderhoud en assetmanagement zijn het resultaat.
Powerspex lanceert deze beurs Powerbrix dit zijn simulatieproducten zoals de Energy & Performance Scan die laagdrempelig en van grote waarde kunnen zijn voor bedrijfsvoering en techniek. Na de Techtalk kunt u daar ook over verder vragen tijdens de borrel met hapjes op de Powerspex stand.
Er zal nog een 4e deelnemer aansluiten.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top