Commander C frequentieregelaar met gratis 5 jaar garantie

Beschrijving

Control Techniques introduceert een gratis vijfjarige garantietermijn voor de universele Commander C frequentieregelaars.

Iedereen die nu een Commander C koopt, kan via registratie, zijn productgarantie van standaard twee jaar gratis verlengen naar vijf jaar.

De nieuwe aanbieding geldt voor de Commander C200 en C300 frequentieregelaars. Uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze frequentieregelaars zijn gemakkelijke set-up en installatie. De uitbreiding van de garantie van twee naar vijf jaar is een bewijs van de uitzonderlijke reputatie van de producten t.a.v. betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun aankoop vijf jaar lang door garantie is gedekt.

Dankzij een on-board PLC hebben beide apparaten ingebouwde intelligentie, waardoor de noodzaak van een externe controller vervalt. De producten hebben een vermogensbereik van 0,25 kW tot 132 kW waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen van lage tot hoge vermogens. De Commander C is bekend om zijn robuuste ontwerp en veerkracht in veeleisende omgevingen en heeft hierdoor de kleinste voetafdruk in zijn klasse. Wat hem ideaal maakt voor machinefabrikanten en OEM’ers (Original Equipment Manufacturers). Voor meer complexere toepassingen zijn beide modellen compatibel met de plug-in optiemodules van Control Techniques.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top