Jotem Waterbehandeling lanceert een nieuwe versie van zijn Watermiracle+

Beschrijving

De Watermiracle is al jarenlang een bewezen concept. De unit zorgt voor veilig drinkwater in afgelegen maar ook stedelijke gebieden wereldwijd. De Watermiracle werd al vele malen ingezet na aardbevingen, overstromingen en andere rampen, om veel voorkomende ziektes zoals cholera en diarree te voorkomen. Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen heeft Jotem de Watermiracle herontworpen en een nieuwe generatie ontwikkeld: de Watermiracle+. De slimme regeling herkent vuil water en reguleert de flux of voert een automatische terugspoeling uit, om te voorkomen dat het voorfilter en de membranen verstopt raken. Het systeem werkt op een vaste flowrate of op een vaste transmembraandruk. Dit is essentieel om er wereldwijd een betrouwbare en robuuste oplossing van te maken.

Vanwege de bewezen betrouwbaarheid heeft de industrie ook de Watermiracle+ omarmd. Waar helder en bacterievrij water nodig is, is de Watermiracle+ de ideale oplossing. Vanzelfsprekend kan de Watermiracle+ ook ingezet worden om proceswater te maken.

Sinds 2020 kan de Watermiracle+ zelfs uitgerust worden met verschillende add-ons. Jotem Waterbehandeling is trots op haar nieuwste ontwikkelingen, omdat deze extra opties zullen resulteren in optimale zekerheid en bedieningsgemak.

De eerste add-on is een Remote Control via een 3G- of 4G-modem. De Watermiracle+ was reeds uitgerust met een handmatige chemische terugspoeling (CEB). Vanaf 2020 is er echter ook een automatische chemische terugspoeling beschikbaar. Ten slotte is de Air Integrity Test (AIT) ook toegevoegd aan de Watermiracle+.

Deze add-ons zullen een wezenlijk verschil maken, waarbij de betrouwbaarheid en flexibiliteit verhoogd worden, maar tegelijkertijd minder arbeid benodigd is. Tot slot zal de Watermiracle+ hierdoor zijn naam nog meer eer aan doen: Smart Modular Water Purification.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top