Nieuw! Maak kennis met het IoT-Platform van TMX (IMX200)

Beschrijving

Het is geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen en flexibel in maatoplossingen. Het IoT-Platform heeft alle basisfunctionaliteiten in zich, onder andere alarmmelder, datalogger en track & trace. Belangrijk onderdeel van het IoT-Platform is de IMX200, het nieuw ontworpen device van TMX.

IMX 200, de flexibele standaard oplossing
De IMX200 is compact, voorzien van een 4G modem (5G compatible), geschikt voor NB-IoT en LTE-M en heeft flexibele I/O. Wij maken gebruik van een open en secure MQTT protocol en de IMX200 is volledig geïntegreerd in de TMX hoofdpost. De IMX200 is standaard geschikt voor batterij gevoede toepassingen.

Voorbeelden toepassingen IoT-Platform TMX
Het IoT-Platform kan voor u van meerwaarde zijn voor verschillende toepassingen. Voorbeelden zijn: kwaliteitsmeting, tijdelijke meetnetten en noodpompen (verbruik, niveau en positie). Oplossingen voor moeder/dochterkasten, metingen in het rioolsysteem en verkeerstelling. En bijvoorbeeld oplossingen voor niveaumetingen van bulkopslag vloeistoffen en metingen van niveau en positiebepaling van bijvoorbeeld aggregaten of noodpompen (assettracking). Een universele oplossing voor maatwerk in meten!

Naar welke intelligente totaaloplossing bent u op zoek? Laat het ons weten en bezoek ons op onze stand, H.106. Wij gaan graag met u hierover in gesprek.

Het nieuwe IoT-Platform van TMX (IMX200):
. End-to-End Solutions
. Secure
. Return on Investment
. Stand-alone
. Open Platform

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top