World Water Award

Beschrijving

Bij AVK richten we ons op de volledige reis van water door de samenleving en op het meest efficiënte beheer in alle aspecten. Dit omvat het minimaliseren van waterverliezen en NRW, het toepassen van slimme beheeroplossingen en het overwegen van afvalwater en afval als waardevolle bronnen voor energie.

Om de Wereldwaterdag te promoten, nodigt AVK haar klanten en partners uit om deel te nemen aan een wedstrijd die zich niet alleen op Wereldwaterdag richt, maar ook op doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling, van de Verenigde Naties: Door doel nr. 6 “Schoon water en sanitaire voorzieningen voor iedereen ” en nr. 4 “goede opleiding” te combineren, streeft onze zomerschool naar een duurzamere waterinfrastructuur, waar we onze beschikbare hulpbronnen verstandig gebruiken en beheren.

Vertel ons met uw beste case story (in het Engels) wat u gedaan heeft om veilig drinkwater mogelijk te maken voor iedereen, bijvoorbeeld door het waterverlies te beperken, door veilig drinkwater te realiseren voor een gemeenschap, of door op een duurzamere manier waterbronnen te beheren.
De wedstrijd is wereldwijd en we vragen aan iedereen om een bijdrage te leveren met case stories,bij voorkeur inclusief vermelding van de toegepaste AVK producten.

Win een upgrade van uw water kennis.
De prijs is een plek op onze jaarlijkse zomerschool, een intensieve cursus van 2 weken over “Geavanceerd water cyclus beheer” in Låsby, Denemarken. Voor 1 persoon inclusief cursuskosten, volledige accommodatie, bezoek aan het AVK hoofdkantoor en vluchten (economy class).

Stuur uw verhaal voor 2 maart naar worldwaterday@avkvalves.com. De winnaar wordt op 22 maart bekend gemaakt en wordt rechtstreeks benaderd door AVK Holding.

Er is geen standaard format voor de case story, maar het moet een tijdspad weergeven, het doel van het project, een beschrijving van het proces, voor en na data (in het Engels) en een foto van het proces of het eindresultaat.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top