Amiblu Netherlands BV

Over ons

Amiblu is een joint venture tussen HOBAS en Amiantit Europa (inclusief de Flowtite technologie). Onze Mission statement is het ontwikkelen en leveren van volledig duurzame oplossingen voor water. Amiblu produceert en levert centrifugaal gegoten en gewikkelde GVK leidingsystemen voor drinkwater, afvalwater, waterkracht installaties, irrigatie systemen en industriële toepassingen.

GVK leidingsystemen behoren tot de meest essentiële innovaties van en voor onze beschavingen. Hoe dichter de bevolking, hoe belangrijker onze gezondheid en ons welzijn, dat van onze economieën en niet in het minst van ons milieu afhankelijk is van het goed functioneren van een leidingsysteem: We hebben ze nodig voor de drinkwatervoorziening, irrigatie, riolering, voor weg, tunnel en brug drainage, het brengen van het water van en naar de industrie en voor de productie van groene energie.

Wij produceren GVK leidingsystemen met ‘state of the art’​ productie-technologie en brengen deze op de markt voor diverse toepassingsgebieden. Met de service en ondersteuning die wij bieden door dimensionering en begeleiding van de leidingen door middel van berekeningen tot consultancy op het terrein, onze producten zijn geïnstalleerd door een verscheidenheid van methoden, zoals open sleuf, jacking, microtunneling, relining en boven gronds in meer dan 50 landen. In totaal zijn er duizenden kilometers leiding geproduceerd, achter elkaar zou de lijn de hele wereld meerdere malen omarmen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top