Askové Kunststof Industrie B.V.

Over ons

Askové ontwerpt en bouwt kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties en verzorgt de montage en ingebruikstelling op klantlocatie. 24/7 service en preventief onderhoud zijn eveneens belangrijke peilers. De kern van de werkzaamheden ligt in de verwerking van thermoplastische kunststoffen en de continue kennisvergaring op dit gebied.

Askové heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vinden van praktische en efficiënte oplossingen voor probleemsituaties rond het hanteren of verwerken van (verontreinigde) gassen en chemische vloeistoffen in industriële processen bij zijn klanten.

Askové is een kwalitatief hoogwaardige, optimaal gecertificeerde, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Askové blijft continue streven naar verbetering van haar producten en diensten door middel van gerichte innovatie. Askové streeft er naar haar processen en organisatie continue aan te passen aan de veranderingen in de markt en omgeving en hecht eraan daarbij te zorgen voor een goed en prettig werkklimaat voor haar werknemers en directe leefomgeving waarin de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd.

Askové ontwerpt en bouwt kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties en verzorgt de montage en ingebruikstelling op klantlocatie. 24/7 service en preventief onderhoud zijn eveneens belangrijke peilers. De kern van de werkzaamheden ligt in de verwerking van thermoplastische kunststoffen en de continue kennisvergaring op dit gebied. Askové heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vinden van praktische en efficiënte oplossingen voor probleemsituaties rond het hanteren of verwerken van (verontreinigde) gassen en chemische vloeistoffen in industriële processen bij zijn klanten.

Askové is een kwalitatief hoogwaardige, optimaal gecertificeerde, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Askové blijft continue streven naar verbetering van haar producten en diensten door middel van gerichte innovatie.

Askové streeft er naar haar processen en organisatie continue aan te passen aan de veranderingen in de markt en omgeving en hecht eraan daarbij te zorgen voor een goed en prettig werkklimaat voor haar werknemers en directe leefomgeving waarin de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top