Eliquo Water and Energy B.V.

Over ons

Uitwerking en realisatie van complete concepten voor energie neutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Eliquo-4

Ontwerpleider Werktuigbouw

Voor de realisatie van onze multidisciplinaire projecten zijn wij op zoek naar een Ontwerpleider Werktuigbouw. In veel van onze projecten worden onze eigen technieken en technologieën geïntegreerd in bestaande installaties voor rioolwaterzuivering. Denk hierbij aan projecten op het gebied van energie neutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Wij zijn op zoek naar een collega die hiervoor de werktuigbouwkundige installaties ontwerpt en ondersteunt bij de realisatie, testen en het inbedrijfstellen.

Lees verder »
Eliquo-3

Ontwerpleider Elektrotechniek en Besturingstechniek

Voor de realisatie van onze multidisciplinaire projecten zijn wij op zoek naar een Ontwerpleider Elektrotechniek en Besturingstechniek. In veel van onze projecten worden onze eigen technieken en technologieën geïntegreerd in bestaande installaties voor rioolwaterzuivering. Denk hierbij aan projecten op het gebied van energie neutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Wij zijn op zoek naar een collega die hiervoor de elektrotechnische – en besturingstechnische installaties ontwerpt en ondersteunt bij de realisatie, testen en het inbedrijfstellen.

Lees verder »
Eliquo-2

Project Manager en Technisch Manager

Voor de realisatie van onze multidisciplinaire projecten zijn wij op zoek naar een Project Manager en Technisch Manager. In veel van onze projecten worden onze eigen technieken en technologieën geïntegreerd in bestaande installaties voor rioolwaterzuivering. Denk hierbij aan projecten op het gebied van energie neutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Wij zijn op zoek naar collega’s die het managen van multidisciplinaire projecten als één grote uitdaging zien en daarbij alle “touwtjes” aan elkaar knopen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top