Hubert Stavoren BV

Over ons

Hubert is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van (afval)waterbehandeling. De installaties, welke worden ontworpen en geproduceerd in Stavoren zijn opgedeeld in twee productgroepen.
Ten eerste de afvalwaterbehandeling van zowel huishoudelijk afvalwater alsmede het reinigen van afvalwater in de industriële sector. Hierbij valt te denken aan het reinigen van proceswater. Door de brede toepasbaarheid van de installaties varieert de wereldwijde klantenkring van waterschappen en overheden tot multinationals in de petrochemie.
Ten tweede levert Hubert een totaalconcept aan producten met betrekking tot koelwaterinlaat-systemen. Dit betekend dat de producten het ruwe oppervlaktewater reinigen, alvorens het de koelwaterpompen bereikt. Veelal worden deze installaties gebouwd als zijnde innamestations voor elektriciteitscentrales en petrochemische bedrijven. Aangezien de koelwaterinlaatsystemen een cruciaal onderdeel vormen van een productiefaciliteit, spreekt het voor zich dat deze installaties onder extreme (weers)omstandigheden betrouwbaar en efficiënt moeten zijn. De installaties worden geleverd op basis van het eigen ontwerp en worden in Stavoren geproduceerd. Door haar specifieke producten en expertise is Hubert al sinds jaar en dag een grote speler op de mondiale markt van koelwaterinlaatsystemen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top