REMONDIS

Over ons

REMONDIS Rioolservice verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Van engineering, advies en realisatie tot aan service, onderhoud en beheer. Door de integratie van pomptechniek met elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij u een totaaloplossing op het gebied van waterbeheer. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen en vestigingen, een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers én een goede afstemming van onze aanpak op hun visie, staan garant voor oplossingen van hoge kwaliteit.

REMONDIS Aqua bouwt, financiert en exploiteert industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties in Nederland. Daarnaast bieden wij materiaalstroombeheer voor de recycling en verwerking van zuiveringsslib.

BUCHEN-ICS B.V. // FILTRATEC Mobile Slibontwatering B.V. is expert in industriële dienstverlening. Te noemen zijn voornamelijk industriële reiniging, katalysatorbehandeling en siloreiniging. Al deze diensten zijn dus essentieel voor de chemische en petrochemische industrie, die van essentieel belang zijn voor het behoud van hun functie en dus ook voor de veiligheid en de rendabiliteit.
Deze diensten, die worden geleverd door het gespecialiseerde bedrijf FILTRATEC Mobile Slibonwatering B.V. op het gebied van slibontwatering, worden gebruikt door diverse bekende bedrijven uit de chemische en petrochemische industrie.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top