VGE International BV

Over ons

VGE International B.V. is zich bewust van het belang van schoon en veilig water. Wij zijn, als fabrikant van UV-C systemen, gefocust op duurzame ontwikkelingen op het gebied van (industriële) waterzuivering. VGE Pro UV-C systemen houden het water vrij van algen, bacteriën en schimmels. Door te kiezen voor VGE, kiest u voor gegarandeerde kwaliteit.

35 jaar ervaring
VGE is in 1982 gestart en in ruim 35 jaar tijd is VGE uitgegroeid tot een specialist in UV-C apparatuur en filters voor diverse branches, waaronder de zwembad-, vijver- en industriële markt.

Export naar meer dan 70 landen
Als producent van UV-C apparatuur en filters, levert VGE vanaf industrieterrein Ekkersrijt in Son (Eindhoven) kwalitatief hoge producten voor een eerlijke prijs. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven en private labelklanten. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een eigen afdeling Productontwikkeling, die met regelmaat nieuwe hoogwaardige producten introduceert. Ook worden de bestaande producten continu kritisch bekeken en waar nodig doorontwikkeld. Onze productontwikkelaars zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige markt en de geldende veiligheidsnormen. Duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staan centraal in het ontwikkelings- en productieproces.

De producten van VGE zijn bekend onder de merknamen Blue Lagoon, Xclear en VGE Pro.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top