Logo_AquaNederland Digitaal-01 copy

Aqua Nederland Digitaal - 2 juli

Aqua Nederland gaat toch door dit jaar als virtuele vakbeurs!

Aqua Nederland Digitaal is een virtuele vakbeurs waarbij het ontmoeten van uw relaties uit de watersector het doel is.

 

Alle elementen van een fysieke beurs komen ook terug in deze virtuele vakbeurs. U betreedt de beurs via de business lounge, ontvangt bezoekers in uw virtuele stand, woont sessies bij in het virtuele kennistheater en ontmoet nieuwe relaties via de netwerkcarrousel.

Nodig uw relaties uit

Samen met u als exposant streven wij naar een digitaal event met veel kwalitatieve bezoekers! Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat u ook uw deelname kenbaar maakt aan (potentiële) relaties. Om het u makkelijker te maken bieden wij diverse tools om uw deelname te promoten en deze digitale editie tot een nog groter succes te maken.

Dit kunt u doen via e-mail, social media, uw website of een van uw andere kanalen. Om u hierin te ondersteunen stellen wij verschillende marketingmaterialen beschikbaar. 

 

Bij het uitnodigen van uw relaties kunt u uw persoonlijke uitnodigingslink gebruiken. Deze heeft u van ons ontvangen per email. Door op onderstaande button te klikken komt u in My Easyfairs. Hier kunt u de marketingmaterialen die u wilt gebruiken downloaden.

 

Wat is er nog meer mogelijk?

APP

Het digitale platform ‘Let’s get digital’ wat we gebruiken voor Aqua Nederland Digitaal wordt ondersteund met een app. Deze app kunt u vooraf downloaden. Via de app is het mogelijk om alle informatie over de beurs te bekijken maar ook om vooraf afspraken te maken met bezoekers van de beurs.  Een mooie ondersteuning aan uw beursdeelname.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Als u exposant bent op onze vakbeurs is deelname aan Aqua Nederland Digitaal gratis. Hiernaast willen wij u de mogelijkheid geven om u zichtbaarheid tijdens het evenement te vergroten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op de button hieronder en bekijk de mogelijkheden in My Easyfairs of neem  contact met ons op.

Proceswater

Afvalwater

Drinkwater

Stedelijk Water

Deel via social media

Deel uw ervaringen, leuke foto’s of printscreens van uw deelname aan Aqua Nederland Digitaal en tag ons via onze social media kanalen LinkedIn en Twitter met de hashtag

 

#AquaNLdigitaal 

Scroll naar top