CORROSION

About us

CORROSION protects ships, offshore wind turbines and onshore applications against fouling and corrosion. In an exclusive collaboration with high-end partners like Philips, we have developed a non-chemical alternative to prevent biological fouling. We are proud to introduce our UV-C Cooler: an extremely efficient cooler that is protected against fouling by UV-C light. CORROSION started testing UV-C light in 2017 to prevent the growth of biological organisms. The results are better than expected; they are both revolutionary and startling. This is partly due to the decision to use pillowplate technology. By combining these two well-known and proven technologies, we have developed a unique product that works extremely well and is environmentally friendly. The UV-C light prevents growth from surface water, while the cooler ensures an optimal exchange of heat.

Marked product

Jobs

cropped-340

Account Manager

De Accountmanager is verantwoordelijk voor verschillende accounts, agenten en/of gebieden om CORROSION’s technische producten in de maritieme sector te verkopen. CORROSION is een Nederlandse fabrikant en ontwikkelaar van ICCP (Impressed Current Cathodic Protection), ICAF (Impressed Current Anti fouling), USP (Ultra Sound Protection)
en UV-C Pillowplate koelers.

Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer, koude en warme acquisitie en consultative selling. Je levert een essentiele bijdrage aan de naamsbekendheid van CORROSION in de industrie, maar ook daar buiten. Naast het verder ontwikkelen van de relatie met- en de verkoop aan bestaande klanten, houd je je ook bezig met uitbreiding van je netwerk.

De klantwens staat voorop. Met je kennis van de allernieuwste trends, ontwikkelingen en onze productinnovaties, stap je proactief af op bestaande relaties en prospects. Dit doe je zowel tijdens face2face afspraken als digitaal.

Read more »
cropped-348

Service Engineer Offshore Wind

Een flexibele allround monteur die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière. Als Service Engineer Offshore Wind ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het installeren van onze systemen, het oplossen van storingen, het implementeren van technische onderdelen en het ondersteunen van gebruikers op locatie bij de klanten. Als Service Engineer werk je dus zowel vanuit ons hoofdkantoor, als on-site bij de klanten in binnen- en buitenland. Je fungeert als ambassadeur van ons bedrijf.

Read more »
cropped-344

Account Manager Back Office

Voor deze functie zoeken wij een technisch en commercieel talent met handelsinstinct. Iemand met inlevingsvermogen en de capaciteit om klanten enthousiast te maken en die uitstekend met geautomatiseerde systemen kan werken. Daarnaast vind je het leuk om over de hele wereld contacten te onderhouden en te beheren. Je helpt klanten en collega’s bij het oplossen van knelpunten en signaleert deze ook op tijd bij betrokken afdelingen. Je kunt je eigen werk organiseren en behoudt hierbij goed het overzicht met een goede portie flexibiliteit. Je adviseert klanten op zowel technisch als commercieel vlak, werkt offertes uit en houdt het orderproces bij met betrekking tot orderafhandeling
en levertijdbewaking.

Read more »

Contact us

Scroll to Top