Dutch Spiral BV

About us

Dutch Spiral is a family-owned company located in the Netherlands. Our key product is the fabrication of spirals and products in which they perform well.

Dutch Spiral’s strength lays in making customized, affordable, good quality products. If the standard size is not suitable, our flexibility can help you out and we can build you a custom design. Options are unlimited and our sales engineers and engineering department are used to making the right creative solutions.

In addition to our own product we represent Huber SE in the Netherlands. This co-operation allows us to offer complete solutions for waste water treatment in combination with our own products.

Marked product

Jobs

ERVAREN LASSER

ERVAREN LASSER

Wie ben jij?
Als ervaren lasser en vakman ben jij de verbindende factor tussen de tekeningen en ons eindproduct. Je vindt het leuk om zowel project specifieke als standaard machines samen te stellen en volledig af te lassen.

Mocht je het leuk vinden om je samenstellingen in actie te zien dan is het mogelijk om af en toe met de buitendienst mee te draaien, maar in het lassen en samenstellen van RVS machines ligt uiteindelijk je passie.

Wat ga je doen?
Je maakt lassamenstellingen van tekening
Je houdt je bezig met hechten, richten en aflassen
Je zorgt voor een juiste afwerking en kwaliteit
Je vormt een belangrijke schakel bij het realiseren van projecten.
Je werkt samen met een grote groep enthousiaste collega’s.
Wat vinden we belangrijk?

Je bent goed in het lezen en begrijpen van tekeningen
Je hebt ervaring met TIG en MIG/MAG-lassen (ook interne opleiding mogelijk)
Je kan zelfstandig werken
Je bent in het bezit van lascertificaten (is een pré, geen vereiste)

Read more »
Foto-Service-bus-VI-Dutch-Spiral

FIELD SERVICE ENGINEER

Wie ben jij?

Je bent een techneut pur sang en hebt al een aantal jaren ervaring als monteur in de metaal en techniek. Je vind het leuk om niet alleen standaard service werk en inspecties uit te voeren, maar haalt ook genoegdoening uit het reviseren van een oude machine. Nadat jij er mee klaar bent draait deze weer als een zonnetje.

Verreweg de meeste installaties bevinden zich in Nederland en België, maar je vind het niet vervelend om af en toe een nachtje in een hotel te moeten doorbrengen met je collega’s, omdat het plaatsen van de nieuwe installatie 2 dagen duurt en het heen en weer rijden zonde van de tijd is. En je klanten zijn blij als je hun storingen komt oplossen in je volledig uitgeruste service bus.

Read more »

Contact us

Scroll to Top