18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Flexpumps BV

Flexpumps BV

Over ons

>>> Flexpumps:
Van vuilwaterpomp tot een volledig tijdelijke pompinstallatie.
Of je ons nu inschakelt voor pompen voor geplande renovatiewerkzaamheden of tijdelijke pompinstallaties bij een dijkdoorbraak of hevige regenval: wij fixen het voor je. Van pomp tot losse leidingen. Van plan tot uitvoering. Snel, eenvoudig en zonder zorgen.

Flexpumps in een notendop. We zijn snelle denkers. Aanpakkers. Ervaren professionals. Met frisse ideeën. Altijd. We zijn ontstaan vanuit de wens om het nóg beter te doen. Seriously good pumpin’ noemen we dat. Voor onze klanten én voor het milieu. Want zeg nu eerlijk: er is veel te doen. De wereld verandert, stedelijk en natuurlijk gebied moeten aangepast worden op de toekomst. Daar past een pompverhuurder bij die dat snapt. Eentje die niet mak meeloopt, maar de ballen heeft om de branche op te schudden.

De oplossing voor jouw probleem is de eerste stap. Die moet jij snel en eenvoudig krijgen. Goed geregeld en zonder kopzorgen. De wereld een handje verder helpen is waarvoor we lopen, zodat we ergere problemen kunnen voorkomen. Daarom blijven we ons ontwikkelen en uitdagen om het nog beter te doen. Bijvoorbeeld door met duurzame pompen en technieken te werken. Alle nieuwe pompsets zijn namelijk elektrisch. Dit maakt ons de meest duurzame pompenverhuurder van Nederland.

>>> Flexbuis:
Sinds 2022 is Flexbuis onderdeel van Flexpumps. We passen bij elkaar, als …een pomp en een leiding. Om er maar even wat jargon in te gooien. Waarom? Samen hebben we een bak aan ervaring. Plus alle nodige materialen. Het assortiment is op z’n zachtst gezegd uitgebreid. Daarmee krijg jij als klant dus altijd een passende oplossing.

Van snelkoppelleidingen tot flensleidingen.
Materieel nodig voor je werkzaamheden? Bijvoorbeeld binnen de natte weg- en waterbouw, aannemerij of industrie? Wij fixen het voor je. Van leidingen tot overige hulpstukken, zoals o.a. overrijdconstructies en jumpers. Van transport tot (de)montage. Oplossingsgericht, eenvoudig en persoonlijk.

Wij hebben materiaal voor elke vraag en iedere markt!

Vacatures

Technisch medewerker

Gewoon lekker technisch werken, met pompen. Daar zijn we sterk in en houden we van. Je zult snel zien: geen dag is hetzelfde bij ons. De vrijheid die je hier krijgt, de afwisselende klussen en de kick van het fixen van problemen… dat maakt ons werk zo gaaf. Dit doe je overigens niet alleen. Samen met een hecht team van collega’s maak je elke dag het verschil. En veel lol. Vinden we minstens zo belangrijk.

Functieomschrijving:
* Plaatsen van tijdelijke pompinstallaties
* (De-)monteren van afvoerleidingen
* Het doen van onderhoud van pompinstallaties zowel bij lopende projecten als in de werkplaats
* Oplossen van storingen
* Een directe communicatie met onze opdrachtgevers en het geven van advies hoe de werkzaamheden het beste kan worden uitgevoerd
* Voorbereiden van de tijdelijke installaties in de werkplaats

Jouw profiel & wat bieden wij…

Lees de gehele vacature op;

https://www.flexpumps.com/vacatures/technisch-medewerker-m-v/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top