Hidrostal B.V.
Hidrostal B.V.

Hidrostal B.V.

Over ons

Onze Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de afvalwaterwereld. Wereldwijd biedt Hidrostal een passende ondersteuning voor lokaal waterbeheer.

Vanuit een modern en ruim opgezet bedrijfspand in Dordrecht bedienen wij de Nederlandse markt. Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige vakmensen die u graag adviseren bij het maken van de juiste selectie en pompkeuze en u daarnaast graag adviseren over service, levensduur, long life cyclecost en verstoppingsproblematiek.

Nederland is een waterland bij uitstek. Het werk dat wij doen, doen wij uiteraard graag en ‘in één keer goed’. Zeker in het geval van professioneel waterbeheer zijn veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoofdthema’s. Op het gebied van energiezuinig en milieubewust waterbeheer dragen wij dagelijks ons steentje bij.

Een pomp is immers het technische hart van uw installatie. Onze missie is te zorgen dat dit technische hart krachtig en altijd blijft kloppen. Deze betrouwbaarheid komt voort uit onze passie en de unieke technische producteigenschappen van Hidrostal.

Zoals gezegd zijn onze schroefcentrifugaalpompen niet meer weg te denken uit de afvalwater wereld, ze zijn een begrip in gemalen en zuiveringen. Of het nu gaat om droge of natte kelders, wij hebben een oplossing voor vrijwel elk denkbare situatie. Onze unieke en karakteristieke schroefcentrifugaalwaaiers zorgen voor een verstoppingsvrij en probleemloos transport van rioolwater. Bovendien zijn onze pompen uiterst onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Naast verschillende materiaalkeuzes, zijn de Hidrostalpompen voor uw gebruiksgemak eenvoudig en snel uitwendig nastelbaar.

De Hidrostal schroefcentrifugaalpomp is ruim 60 jaar geleden speciaal ontwikkeld voor het schadevrij verpompen van levende vis en heeft nog altijd deze kenmerkende kwaliteit. Dit komt van pas om de hedendaagse oppervlaktewater problematiek het hoofd te bieden. Hidrostal beidt u de oplossing met een breed pakket aan mogelijkheden.

Onze ervaring en expertise dragen er dagelijks aan bij om de onderstaande activiteiten naar tevredenheid van de klant uit te voeren:

Advies en selectie van nieuwe pompen en systemen;
Ombouw en revisie van bestaande gemalen of pompinstallaties;
Analyse en ontwerp van rioolwatertoepassingen en -installaties;
Installatiewerkzaamheden;
Preventief en correctief onderhoud in onze werkplaats of op locatie;
Probleemoplossing.

Nieuws

Vacatures

Servicemonteur

Je hebt een mechanische en/of elektrotechnische opleiding en ben je geïnteresseerd in techniek dan is dit de baan voor jou. Door middel van interne training word je opgeleid tot zelfstandig monteur voor het repareren en onderhouden van Hidrostal pompen. De werkzaamheden kunnen zowel intern als extern plaatsvinden. Vanwege de verantwoordelijke taken, de mogelijkheden binnen ons bedrijf en de vrijheid je te ontwikkelen verwachten we een gemotiveerde en energieke collega, die goed in ons team past.

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur – elektro

Hidrostal Benelux is een jong en succesvol bedrijf gespecialiseerd in pompen voor rioolgemalen en oppervlakte-watergemalen.Je hebt een mechanische en/of elektrotechnische opleiding en ben je geïnteresseerd in techniek dan is dit de baan voor jou. Door middel van interne training word je opgeleid tot zelfstandig monteur voor het repareren en onderhouden van Hidrostal pompen. De werkzaamheden kunnen zowel intern als extern plaatsvinden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top