Huba Control A.G.

Huba Control A.G.

Over ons

Huba Control AG is opgericht in 1945 in Zwitserland en ontwikkelt, produceert en levert componenten voor het meten van de natuurkundige grootten druk en stroming, van 1 mbar …1000 bar en van 0,5…240l/min. Onze sensoren kenmerken zich door hun veelvoud aan uitvoeringsvormen en hebben tevens een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Er werken bij Huba Control ca. 650 personen waarvan 10-15 leerlingen, er zijn 8 buitenlandse vestigingen en wereldwijd ca. 45 partners die ons vertegenwoordigen. Huba Control biedt tevens klantspecifieke (customised) oplossingen en zijn ook partner voor drukgerelateerde ontwikkeltrajecten. Sinds 2008 is de fabriek automotive ISO/TS16949 gecertificeerd. Voor de offshore- en scheepsbouwindustrie heeft Huba Control speciale druk- en niveautransmitters ontwikkeld en voorzien van diverse internationale scheepvaart certificeringen. In Nederland zijn 4 medewerkers actief voor de Benelux.

Nieuws

Vacatures

VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST M/V (FULLTIME)

Huba Control AG, internationaal concern, waarvan het hoofdkantoor gevestigd in Zwitserland, heeft een Nederlandse vestiging in Hoogland.
Huba Control AG, is een toonaangevende fabrikant van componenten voor het registreren van de fysieke parameters druk en stroming.
● Een afwisselende en zelfstandige functie in een enthousiast team
● Prettige en gezellige werksfeer
● Een marktconform salaris (afh.van leeftijd,opleiding en ervaring)
● en aansluitende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top