KNW/KNW fitterijwedstrijden/H2O/Watervacatures

About us

KNW Water Network is the independent knowledge (s) network in the water sector. We offer water professionals, companies and organizations a unique platform with plenty of opportunities in an active and entrepreneurial sector.

KNW also publishes the trade journal H2O. Here you can also advertise in the H2O or water vacancies. See our other products.

Marked product

News

Jobs

WerkenbijDefensie_TechniekJobBoard-1

Matroos Operationele Dienst Onderzeedienst

Als Matroos OD (Onderzeedienst) bedien je de sensoren aan boord die gebruikt worden om te kunnen navigeren en om de omgeving in kaart te brengen. Dit doe je natuurlijk om ervoor te zorgen dat de boot nergens tegenaan vaart. Met deze sonarapparatuur worden ook alle geluiden uit de omgeving opgevangen; geluiden die voorbijvarende schepen maken tot gesprekken die mensen voeren. Met sonar kunnen ook vijandelijke onderzeeboten opgespoord worden. Naast het bedienen van de sonarapparatuur zit een Matroos OD ook achter het roer om ervoor te zorgen dat de boot op de juiste diepte blijft. Aan boord van een onderzeeboot werk je met een klein team, waardoor je ook ingezet kunt worden voor andere zaken zoals bijvoorbeeld optreden als brandweerman aan boord. Het werk aan boord gaat natuurlijk vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week door, dus ook gedurende de nacht en in de weekenden worden er wachtdiensten gedraaid.

Read more »
GemeenteMaasdrielTechniekJobBoard-1

Beleidsadviseur Riolering, Water & Klimaatadaptatie

Wie zoeken wij?
We zoeken een collega die strategisch denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor water en beschikt over enige ervaring. Je weet jouw collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig het management erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig. Je bent flexibel en bereid om ook vraagstukken op te pakken die buiten jouw vakgebied liggen. Daarnaast heb je ervaring met bestuurlijke processen en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
Je beschikt over de competenties oordeelsvermogen, organisatiebewustzijn, innoveren en overtuigingskracht.

Read more »

Contact us

Scroll to Top