KROHNE Nederland B.V.

About us

Efficiënte drinkwatervoorziening ongeacht de capaciteit en ecologisch vriendelijke afvalwaterbehandeling?
Als één van de toonaangevende bedrijven in de proces meettechnologie, levert KROHNE een waardevolle bijdrage aan de vereisten van de waterindustrie.

KROHNE ontwikkelt en produceert innovatieve en betrouwbare meettechnologie en biedt oplossingen voor alle denkbare industrieën, opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland. Heeft wereldwijd eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen.

De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Dordrecht, op dezelfde locatie als ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters: KROHNE Altometer. Hier bevindt zich ook KROHNE’S eigen ijkcircuit. Per jaar worden er ± 60.000 instrumenten geproduceerd en gekalibreerd, variërend in diameter van 2.5 mm t/m 3 meter.

Binnen het programma flowmeters onderscheidt KROHNE een viertal hoofdgroepen: vlottermeters, magnetisch inductieve flowmeters, massaflowmeters en ultrasone flowmeters. Hiernaast biedt de onderneming haar afnemers een uitgebreide range niveau-, temperatuur-, druk en analysemeters.

Dankzij jarenlange ervaring is KROHNE thuis in de meest uiteenlopende toepassingen. Hierdoor kunnen onze specialisten u uitstekend adviseren welke oplossing voor uw toepassing geschikt is.

Marked product

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top