18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Field Xpert tablet SMT70/77 werkt nu rechtstreeks met Smart Blue
Endress + Hauser BV

Field Xpert tablet SMT70/77 werkt nu rechtstreeks met Smart Blue

Nieuwe software-update biedt Bluetooth ondersteuning voor Smart Blue instrumentatie

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Field Xpert SMT70/77 tablet biedt met de laatste software versie 1.04.00 Bluetooth ondersteuning voor Smart Blue instrumentatie zoals die reeds wordt geboden voor Android en iOS smartphones met de Smart Blue App.

Met de nieuwe software-update is het nu mogelijk om rechtstreeks een Bluetooth verbinding te maken met een Endress+Hauser Smart Blue instrument (b.v. Micropilot FMR10/20) zonder gebruik te hoeven maken van een afzonderlijke USB interface (b.v. Commubox FXA195 HART USB modem).

Deze nieuwe functie kan ook voor instrumenten worden gebruikt die achteraf van een Bluetooth verbinding worden voorzien op basis van de ‘retrofit’ BT10 Bluetooth-adapter, voor Endress+Hauser Micropilot FMR5x, FMR6x en Levelflex FMP5x HART 7 instrumenten en binnenkort met de ‘retrofit’ oplossing voor elk HART instrument; de FieldPort SWA50 universele Bluetooth-adapter.

Met de nieuwe software versie 1.04.00 wordt ook de connectiviteit met het Endress+Hauser Netilion Cloud ecosysteem verder uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om een foto te maken met de Field Xpert tablet en deze direct te koppelen en te uploaden aan de juiste asset in Netilion. Deze functie was al beschikbaar in de Scanner App voor Android en iOS smartphones maar is dus nu ook beschikbaar op de Field Xpert tablet.

Kortom, de Field Xpert tablet SMT70/77 met de nieuwste software update biedt de ‘mobiele werker’ van vandaag en morgen een doorslaggevende toegevoegde waarde met betrekking tot eenvoudige instrumentconfiguratie en digitalisering van werkprocessen in combinatie met Netilion.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top