Afvalwatertechniek NB Milieu BV

Over ons

De markt-conforme producten van Afvalwatertechniek vormen de oplossing voor effectieve opvang en afwatering van overtollig water en afvalwater, alsook voor de adequate afscheiding van afvalstoffen in afvalwater, geheel conform hedendaagse wetten en eisen. Door gecertificeerde technieken komen de producten van Afvalwatertechniek in aanmerking voor alle projecten met een hoog kwaliteitsnivo (ook Breeam).

Het leveringsprogramma omvat o.a. olieafscheiders, vetafscheiders, bypass (Breeam), waterrecycling, zandfiltratie, bandfiltratie, slibontwatering, en procesbekkens voor carwash, buswasinstallaties en truckwash, trein-, tram- en metrowasinstallaties, recyclingputten, slibvangputten en bufferputten voor de recyclingbranche, bandfilters en zeefbochten, waterbekkens, controleputten, chemische afvalwaterbehandeling, biologische afvalwaterbehandeling, IBA-systemen, beluchtingsystemen, uitgebreid pompputten-programma, een uitgebreid afvoergoten-programma enz.

Afvalwatertechniek levert bijvoorbeeld ook slimme waterbuffers en onderhoudsvriendelijke infiltratievoorzieningen die ook over 10 jaar nog functioneren en niet dichtslibben. Ook het bypass-systeem van Afvalwatertechniek (CE, Komo, ook volgens Breeam) is hierop toegelegd.

Met het gecertificeerde afscheider-pakket van Afvalwatertechniek is afscheiden en verantwoord lozen een hele zorg minder. In de producten zijn alle ervaringen verwerkt tot een gebruikersvriendelijk eindproduct met alle certificaten volgens hedendaagse normen en eisen.

Afvalwatertechniek ontzorgt, adviseert, en levert complete projecten af, turn key.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op