AJ Group Sp. z o.o.
AJ Group Sp. z o.o.

AJ Group Sp. z o.o.

Over ons

AJ GROUP behoort tot de wereldleiders in de productie van professionele waterdichte kleding. Onze merken: PROS, AQUAPROS, PROS EXTREME en FISHARP, staan voor jassen, jassen, broeken, waadbroeken en vele andere producten van de hoogste kwaliteit, gemaakt voor de meest veeleisende gebruikers. Deze producten zijn bestemd voor diverse takken van industrie, bouw, zeevisserij, reddings- en gemeentelijke diensten en voor de hobbymarkt. Ze zijn over de hele wereld bekend en gewaardeerd.

In de afgelopen 20 jaar heeft ons bedrijf veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en vervaardigen van professionele kleding. We ontwikkelen technologieën voor het vervaardigen van kleding van de allerbeste materialen die veiligheid, ergonomie en comfort tijdens het gebruik bieden. Onze kleding is geclassificeerd als Persoonlijke Beschermingsmiddelen. We richten ons op innovatieve oplossingen bij de selectie van materialen die bestand zijn tegen water en andere schadelijke factoren, door voortdurende verbetering van de kwaliteit van grondstoffen, fabricagetechnieken en testen van afgewerkte producten en zijn componenten in de moeilijkste omstandigheden en geaccrediteerde laboratoria.

Onze basismaterialen omvatten een reeks met PVC gecoate materialen – Plavitex (gedeponeerd handelsmerk) wordt gewaardeerd op de wereldmarkten. Ook andere materialen zijn technologisch hoogstaande merken: Aquaproof, Opalo, Flyer-Tex, Provendex, Seal Skin en New Rubber. Dankzij deze materialen, evenals de passie en inzet van het personeel, wordt gecertificeerde beschermende kleding geproduceerd. Het voldoet aan alle geldende EU-regelgeving, Europese normen en milieuregelgeving.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top