Alpha Cleantec AG

Alpha Cleantec AG

Over ons

Alpha Cleantec AG (ACT) werd opgericht in 2016 een s milieutechnologieën bedrijf, met experts die diepgaande relevante technologische know-how inbrengen. Ondanks haar korte bestaan, zijn de technologieën van het bedrijf opgeschaald, gepatenteerd in de nationale fase, en goedgekeurd door onafhankelijke tests uitgevoerd met TÜV Süd, Duitsland, en Solar Impulse label. ACT is er erg trots op dat het zich bezighoudt met milieutechnologieën, niet alleen als een veelbelovende zakelijke mogelijkheid, maar ook om een van de grootste problemen van de wereld, vervuiling door industriële activiteit, op te lossen en de aarde weer gezond en groen te maken voor toekomstige generaties.
De technologieën:

1. Slibbehandeling in afvalwaterinstallaties:
ACT heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld voor gedeeltelijke chemische oxidatie en voorbehandeling van gemeentelijk slib. Het proces verhoogt de oplosbare COD-niveaus vóór het anaerobe vergistingsproces. De technologie kan de biogasproductie verhogen, wat een extra inkomstenstroom oplevert. Bovendien vermindert de technologie de kosten van slibverwijdering, wat een positief effect heeft op de bijbehorende kosten. De technologie verhoogt de winstgevendheid van afvalwaterinstallaties aanzienlijk en heeft tegelijkertijd een positief effect op het milieu.

2. Behandeling van industrieel afvalwater en grondwater:
ACT heeft een nieuw type efficiënt chemisch oxidatieproces ontwikkeld dat kan worden toegepast voor bodem- en waterzuivering. De technologie is in staat een breed scala van organische verontreinigende stoffen (zoals BTEX, TPH, PAK, CHC, PCB, herbiciden, ruwe olie en medicijnresten) te saneren met verontreinigingen van 1 ppb tot 100.000 ppm, waarbij hoge conversiesnelheden van > 95% worden gehaald.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top