Anticimex BV

Over ons

Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf, opgericht in 1934 in Zweden. Door middel van preventie, werken met nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen en kunnen wij ons ‘Leading in Smart Pest Control’ noemen.

Anticimex Smart is een digitaal, intelligent systeem dat uw omgeving 24/7 monitort en beschermt tegen plaagdieren. Door continu bescherming te bieden en onmiddellijk over te gaan tot actie, voorkomen we overlast op een milieuvriendelijke manier. Daarnaast bieden we nog steeds onze overige diensten aan. Het beste van twee werelden: digitale automatisering en professionele expertise.

De Smart Rioleringsval is speciaal ontworpen om rattenproblemen in het rioleringsysteem te beheersen. Het systeem detecteert en vangt het plaagdier bij de bron, die vervolgens wegspoelt met het afvalwater.Zodra de sensoren beweging in combinatie met warmte detecteren, wordt de val geactiveerd en wordt de rat direct uitgeschakeld. De val wordt automatisch gereset en is weer klaar voor gebruik. De rat spoelt weg met het afvalwater. Er wordt geen gif of lokaas gebruikt en de methode heeft geen invloed op de afvalwaterstroom in het riool.

Wij vertellen u graag alles over De Smart Rioleringsval op de beurs, tot dan!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op