AxFlow B.V.

Over ons

AxFlow B.V. is een toonaangevende verkoop-, engineering- en serviceorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige speciale pompen, doseerapparatuur, mixers en complete installaties.

Gesteund door meer dan 60 jaar operationele ervaring vertegenwoordigen wij het grootste portfolio aan slangenpompen, peristaltische doseerpompen, excentrische verdringerpompen voor de water- en afvalwaterbehandeling.

AxFlow B.V. is het verkoopkantoor van de AxFlow-organisatie in Nederland en Vlaanderen. Ervaren en enthousiaste AxFlow-medewerkers staan ​​altijd klaar om deskundig advies te geven over totaaloplossingen voor diverse pomp-, meng- en doseertoepassingen. De verkooporganisatie worden gecoördineerd vanuit Lelystad, waarbij de buitendienst is onderverdeeld in regio’s en verdeeld over de Nederlandse en Vlaamse AxFlow rayon managers.

AxFlow Systems B.V. heeft meer dan 45 jaar ervaring in engineering van totaaloplossingen in alle marktsegmenten, van compacte mobiele pompunits tot complexe, uiterst geavanceerde en baanbrekende productiesystemen.

AxFlow Service is de serviceafdeling van de AxFlow-organisatie, die een 24/7 servicenetwerk biedt met een volledige dekking in heel Nederland, Vlaanderen en offshore-locaties.

Vanuit het AxFlow Europese distributiecentrum in Lelystad levert AxFlow 95% van de A- en B-producten rechtstreeks uit voorraad.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op