Beuker SP | Beuker AQA

Over ons

Beuker Kunststoffen levert al meer dan 40 jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels.

Sinds 2013 zijn wij onderdeel van de Vermeulen groep.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Het gebruik van deze – gerecyclede en recyclebare – materialen zorgt ervoor dat de producten van Beuker Kunststoffen milieuvriendelijk en verantwoord zijn.

De probleemoplossende denkwijze binnen Beuker zorgt ervoor dat het brede en gevarieerde assortiment volledig benut wordt. Bij Beuker SP BV in Opmeer zit ontwerp, engineering en productie onder één dak. Wij vinden onze voldoening in technisch uitdagende projecten, waarvoor veel denk- en rekenwerk nodig is.

De grootste kracht van Beuker SP is flexibiliteit, service en kennis van zaken.

Beuker AQA (voorheen beter bekend als Aqa Hydrasep B.V.) is de nieuwste aanwinst van Beuker.
Beuker AQA ontwerpt en levert innovatieve producten voor duurzame (regen)waterbehandeling, riolering en watertechniek. Voor een goede samenwerking is AQA verhuisd naar Opmeer in het pand van Beuker SP, om met elkaar de juiste oplossing voor u te bedenken.

De uitdaging van Beuker AQA is: maatwerk oplossingen bieden voor waterproblemen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Het werkgebied van Beuker AQA is breed: van beheersing van terreinwater tot sanering van riooloverstort, van olieafscheider tot stankbestrijding in de industrie.

𝗪𝗶𝗹𝘁 𝘂 𝗮𝗱𝘃𝗶𝗲𝘀, 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗲𝗿𝗽, 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗼𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝘂𝗽𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝘂𝗶𝗱𝗶𝗴 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗲𝗿𝗽? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 +𝟯𝟭(𝟬)𝟮𝟮𝟲 𝟯𝟲 𝟰𝟰 𝟳𝟬 𝗼𝗳 𝘀𝘁𝘂𝘂𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 infoaqa@beukersp.com.

Wij werken met verschillende partners om onze klanten een uitgebreid assortiment te kunnen leveren.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op