Busch BV

Over ons

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, van verpakken tot ontgassen, van destilleren tot pneumatic conveying, om maar wat voorbeelden ten noemen.

Busch B.V. in Woerden richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Ontwerp en constructie van vacuümsystemen doen we voor Busch vestigingen wereldwijd.

Busch heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het leveren van veilige en duurzame vacuümsystemen, met name voor toepassingen in de olie- en gassector waar vaak sprake is van moeilijke en explosiegevaarlijke werkomgevingen. Alle systemen en producten van Busch worden conform de vereisten van de gedefinieerde industriestandaarden geproduceerd. Hieronder vallen PED, API 681, ATEX, IEEE en NEMA.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

New-Busch-VS-logo-6

Monteur Service Buitendienst (m/v)

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een

Monteur Service Buitendienst (m/v)

Wat ga je doen? • Allereerst bezoek je dagelijks onze klanten in het land; je verhelpt eventuele storingen en je voert onderhoud uit aan onze vacuümpompen en –installaties • Je beoordeelt de conditie van de pompen, wisselt olie en filters en je controleert instrumentatie • Je zorgt ervoor dat de frequentie-omvormers correct zijn ingesteld en stelt deze zo nodig bij • Voordat je bij je klant wegrijdt, heb jij voor een correcte inbedrijfstelling gezorgd • Tenslotte houd je de inspectieformulieren en servicerapporten netjes bij

Lees verder »
New-Busch-VS-logo-4

Monteur Service Binnendienst (m/v)

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een

Monteur Service Binnendienst (m/v)

Wat ga je doen? • In onze werkplaats werk je dagelijks aan het reviseren van onze vacuümpompen; je demonteert deze en maakt deze schoon • Vervolgens verzorg je de inspectie van de pomp en de vakkundige revisie (met eventuele reparaties) • Tussentijds houd je een compleet en correct rapport bij van de revisie; je rapporteert bijvoorbeeld de staat van onderhoud van de pomp en specificeert de benodigde onderdelen voor een correcte revisie • Wanneer je verbeterpunten ziet in het revisietraject bespreek je deze met jouw leidinggevende

Lees verder »
New-Busch-VS-logo-2

Monteur Werktuigbouwkundige Installaties (m/v)

Functie: Als monteur systeembouw ben je verantwoordelijk voor het bouwen van complete vacuüminstallaties. Je werkt hierbij samen in een projectteam, aangestuurd door een project manager. Vanaf de tekening bouw je de installatie samen en zorg je voor het mechanisch opbouwen, elektrisch aansluiten en volledig in bedrijfstellen van het systeem. De taken zijn veelzijdig omdat onze vacuüminstallaties op basis van specifieke klantwensen worden ontworpen. De werkzaamheden omvatten onder andere het aanleggen van leidingwerk en plaatsen van de installaties op locaties. Iedere installatie stelt daarom weer andere eisen aan je kennis, ervaring en creativiteit. De werkzaamheden zullen zowel bij Busch als op locatie bij de klant plaatsvinden. Natuurlijk start je met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten.

Lees verder »
New-Busch-VS-logo

Marketing & Communicatie Medewerker

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een

Marketing & Communicatie Medewerker

Wat ga je doen?
Als Marketing & Communicatie Medewerker bij Busch ben je bezig met alle facetten binnen het brede vakgebied van marketing voor onze Nederlandse en Belgische vestiging.
• Je maakt analyses voor de diverse markten voor vacuümtoepassingen
• Je zorgt voor concrete leads aan de sales afdeling; je coördineert de projecten om tot deze nieuwe leads te komen en hebt hierbij nauw overleg met de Sales Engineers en externe partijen
• Je maakt klant- en concurrentieanalyses
• Je organiseert promotionele activiteiten (beurzen, seminars, trainingen, content beheer website, persberichten, artikelen in vakbladen, advertenties, bedrijfspresentaties en e-mailings)
• Je werkt nauw samen met de Global Marketing Group bij onze hoofdvestiging in Duitsland

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top