Croonwolter& dros  | Mobilis

Croonwolter& dros | Mobilis

Over ons

Croonwolter&dros en Mobilis zijn samen met TAUW, RWB en Sweco onderdeel van de Water Zuiveringen Alliantie (WZA). Als onafhankelijk systemintegrator richt de WZA zich op de gehele levenscyclus van riool- en drinkwaterzuiveringsinstallaties: van initiatief tot en met de sloop en hergebruik.

Mobilis realiseert als multidisciplinaire en integrale civiele bouwer de zuiveringen en neemt het projectmanagement voor zijn rekening. Croonwolter&dros zorgt
voor de industriële automatisering, procesbesturing en -controle, informatisering (big data) en de E/W-installaties.

Samen bouwt het beter

Croonwolter&dros en Mobilis maken onderdeel uit van het grootste, niet-beursgenoteerde, bouw-, infra- en techniekconcern in Nederland: TBI Holdings met als enige aandeelhouder Stichting TBI. Door te investeren in toekomstgerichte duurzame doelen vloeit al het geld terug naar de maatschappij.

Croonwolter&dros – Mobilis
Marten Meesweg 25
3068 AV Rotterdam
Tel: +31 88 – 923 3344

info@croonwolterendros.nl
www.croonwolterendros.nl

info@mobilis.nl
www.mobilis.nl

Producten

Nieuws

Vacatures

Constructeur

Je ontwerpt kenmerkende projecten zoals de A13-A16 Rotterdam en OVT Zuidasdok Dit zijn projecten waar jij als beton constructeur prima je weg weet te vinden. Samen met het ontwerpteam werk je in teams van twee of drie constructeurs en modelleurs. De ene keer werk je vanuit het Mobilis kantoor bij jou in de buurt (Rotterdam of Apeldoorn). Het kan ook voorkomen dat er tijdens combinatie projecten een kantoor op locatie opgezet wordt. Hier werk je vervolgens nauw samen met bijvoorbeeld de onderaannemers.
De projectmanager en de ontwerpleider bepalen samen met de verschillende stakeholders wat de specificaties van het project zijn. Op basis van deze specificaties kan jij aan de slag met het ontwerpen in SCIA Engineer of RFEM. Naast het ontwerpen heb je een coördinerende rol. Je spart met bijvoorbeeld werkvoorbereiding, inkoop en de verschillende onderaannemers. Je werk als constructeur houdt hier niet bij op. Je blijf verbonden aan het project zelfs na de uitvoeringsontwerpfase.

Vacatureadvertenties bekijken »

Kwaliteitsfunctionaris

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsfunctionaris die ons team komt versterken. Sta jij te popelen om onze projecten te ondersteunen op het gebied van kwaliteit?
Solliciteer dan nu! Als kwaliteitsfunctionaris ben je één van de teamleden die zijn bijdrage levert aan het gehele KAM proces. Samen met je collega’s zet jij je in voor de kwaliteit van onze projecten. Op deze afdeling ben je onderdeel van een team die (mede)verantwoordelijk is voor grootschalige projecten binnen de infra maar ook de kleinschaligere projecten binnen de industrie. Jijzelf legt persoonlijk verbinding tussen de organisatie en de lopende projecten en geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van kwaliteit. Daarnaast ben je bereidt om je handen uit de mouwen te steken en de taken en vragen die zich voordoen binnen de projecten op te pakken.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project inkoper

Als (project)inkoper lever je een belangrijke bijdrage aan het gehele inkoopproces binnen Mobilis. In samenwerking met de andere teamleden is jullie doel het ondersteunen van de verschillende divisies binnen ons bedrijf. Jij komt te voornamelijk te werken op onze vestiging in Rotterdam en jij brengt enkele jaren werkervaring mee op het gebied van inkopen in combinatie met civiele betonbouw. Je wordt ingezet op 1 of meerdere van onze mooie projecten in de randstad of een uitstapje richting Antwerpen.
In deze veelzijdige en dynamische functie heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:
• Het opstellen van inkoopplanningen.
• Het aanspreekpunt voor overleg met verschillende disciplines over inkoopspecificaties.
• Het selecteren van potentiële onderaannemers en leveranciers.
• Het op peil houden van de marktkennis ten aanzien van prijzen, leveranties en kwaliteit.
• Affiniteit met duurzaamheid en circulair bouwen, we hebben een maatschappelijke opgave op dit gebied.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top