Duits Sustainable Solutions

Over ons

Duits Sustainable Solutions wil een full service onderneming zijn die zich richt op alle activiteiten in watermanagement, de mechanische industrie en dienstverlening met name op het gebied van duurzame energie oplossingen en apparaten- & machinebouw, van advies en ontwerp tot productie.

Visie
Duits Sustainable Solutions streeft ernaar om een marktbepalende betrouwbare voorkeurspartner te zijn voor de Nederlandse en Duitse markt. We werken hierin samen met ons zusterbedrijf ZLI BV en partner Samson Appendagers BV. Dit willen we doen door onze ruime aanwezige kennis en ervaring, evenals het Duits kenmerkende ondernemerschap beschikbaar te stellen. We zijn innovatief in marktbenadering en product- en conceptontwikkeling, veelzijdig in het aanbod van producten en diensten en betrokken bij onze maatschappelijke omgeving.

Strategie
De strategie van Duits Sustainable Solutions is erop gericht de continuïteit van de onderneming te waarborgen door middel van het vergroten van de waarde van het bedrijf, het excelleren in de levering van producten en diensten aan de klanten en het bieden van een plezierige en uitdagende werkomgeving aan de medewerkers.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top