Dutch Filtration

Dutch Filtration

Over ons

Dutch Filtration biedt de beste filteroplossingen voor diverse toepassingen. Filtratie is vaak een belangrijke stap is in uw proces (sen). Dutch Filtration kan u helpen om besmettingsproblemen op te lossen, de vloeistofkwaliteit te optimaliseren en uw proces te verbeteren en kostenbesparingen te realiseren. We hebben onze kennis van filteroplossingen opgebouwd op basis van jarenlange ervaring. We ontwerpen, innoveren, engineeren en fabriceren zelf hoogwaardige filterapparatuur en filterelementen, wat resulteert in een flexibele organisatie die naar haar klanten luistert.

Dutch Filtration biedt een compleet assortiment Filtration Equipment:
Dual Vessel-filterunits (kaarsen, zak en combi)
Filterpersen
Slurry Skids
Pomp Skids (diesel en elektrisch aangedreven)
Verticale drukbladfilters
Kaarsen- en zakkenfiltervaten
Slangbasket
Dust Free DE-doseersysteem
Media filters
Op maat gemaakte zeven / skids
Automatische zelfreinigende filters

Onze filterelementen worden in onze eigen productieruimte vervaardigd volgens de ISO9001: 2015-normen.
We kunnen filterelementen leveren die functioneel en dimensioneel uitwisselbaar zijn met industriële filterelementen van o.a. Cuno 3M, Pall, Parker.

Toepassingen:
Vettig afvalwater
Stimulatievloeistoffen / zuren
(Bio) Diesel
Opname van oppervlakte- / zeewater
Geothermische herinjectie
Membraan Prefiltratie UF / RO
Injectie Water
Frac-vloeistoffen
Afvalwater / Slop Water
Industrieel proceswater
Voorfiltratie RO
Pijpleiding doorspoelen
Koelwaterfiltratie
Completion Vloeistoffen
Geproduceerd water
Workover-vloeistoffen
Gravel Pack vloeistoffen
Vloeistof – gascoalescente
(Droge) gasfiltratie
Vloeistof-vloeistof coalescentie
Amine en glycolfiltratie
Ontmanteling Water Opruimen
Eten en drinken

Wij bieden verhuurapparatuur, reserveonderdelen, training op locatie, onderhoud en renovatie van apparatuur, on- en offshore, evenals adviesondersteuning voor filtratiewerkzaamheden.

Dutch Filtration is opgericht door Ruud Wolthuis en zijn twee zonen Lex en Dirk in 2016. Al sinds 1972 produceert Ruud Wolthuis (Machinefabriek Wolthuis) waterbehandelings- en industriële procesapparatuur. Gedurende de laatste twee decennia heeft Machinefabriek Wolthuis honderden filtersystemen voor de olie-, gas en procesindustrie vervaardigd.

In 2016 trad Eric Wals in dienst bij Dutch Filtration als Managing Director. Eric heeft 18 jaar bij Twin Filter gewerkt. Daar begon hij als Project Engineer en was hij Business Unit Manager na de overname van Twin Filter door Parker Hannifin.

Nieuws

Vacatures

Sales Engineer

Als sales engineer word je onderdeel van een gemotiveerd jong team binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met vloeistof filtratie in de industrie. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en Dutch Filtration. Je hebt veel contact met (internationale) klanten en zorgt er mede voor dat het klantenbestand verder wordt uitgebreid. Je adviseert, bedenkt, ontwerpt en verkoopt filter oplossingen en (eigen) producten aan Nederlandse en internationale klanten. Samen met technische partners (zoals Amiad) bied je complete filtratie systemen aan. Jij bent onderdeel van een team wat ervoor zorgt dat onze klanten het juiste product geleverd krijgt op het juiste tijdstip. Onze filteroplossingen dragen bij aan een schoner proces en daarmee een schoner milieu.

Vacatureadvertenties bekijken »

Binnendienst commercieel logistiek

Als binnendienst medewerker word je onderdeel van een gemotiveerd jong team binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf dat zich bezig houdt met waterfiltratie en -behandeling. Je bent een belangrijke schakel tussen klant, transporteur en je eigen team. Je hebt veel contact met (internationale) klanten, met onze vestiging in USA en zorgt er mede voor dat het klantenbestand verder wordt uitgebreid. Je verwerkt orders, stelt offertes op en verzorgd logistieke documenten en communicatie voor het versturen van onze producten naar landen wereldwijd. In samenwerking met je collega’s zorg je ervoor dat onze klanten het juiste product geleverd krijgen op het juiste tijdstip.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top