Dutch Filtration

Dutch Filtration

Over ons

Dutch Filtration biedt de beste filteroplossingen voor diverse toepassingen. Filtratie is vaak een belangrijke stap is in uw proces (sen). Dutch Filtration kan u helpen om besmettingsproblemen op te lossen, de vloeistofkwaliteit te optimaliseren en uw proces te verbeteren en kostenbesparingen te realiseren. We hebben onze kennis van filteroplossingen opgebouwd op basis van jarenlange ervaring. We ontwerpen, innoveren, engineeren en fabriceren zelf hoogwaardige filterapparatuur en filterelementen, wat resulteert in een flexibele organisatie die naar haar klanten luistert.

Dutch Filtration biedt een compleet assortiment Filtration Equipment:
Dual Vessel-filterunits (kaarsen, zak en combi)
Filterpersen
Slurry Skids
Pomp Skids (diesel en elektrisch aangedreven)
Verticale drukbladfilters
Kaarsen- en zakkenfiltervaten
Slangbasket
Dust Free DE-doseersysteem
Media filters
Op maat gemaakte zeven / skids
Automatische zelfreinigende filters

Onze filterelementen worden in onze eigen productieruimte vervaardigd volgens de ISO9001: 2015-normen.
We kunnen filterelementen leveren die functioneel en dimensioneel uitwisselbaar zijn met industriële filterelementen van o.a. Cuno 3M, Pall, Parker.

Toepassingen:
Vettig afvalwater
Stimulatievloeistoffen / zuren
(Bio) Diesel
Opname van oppervlakte- / zeewater
Geothermische herinjectie
Membraan Prefiltratie UF / RO
Injectie Water
Frac-vloeistoffen
Afvalwater / Slop Water
Industrieel proceswater
Voorfiltratie RO
Pijpleiding doorspoelen
Koelwaterfiltratie
Completion Vloeistoffen
Geproduceerd water
Workover-vloeistoffen
Gravel Pack vloeistoffen
Vloeistof – gascoalescente
(Droge) gasfiltratie
Vloeistof-vloeistof coalescentie
Amine en glycolfiltratie
Ontmanteling Water Opruimen
Eten en drinken

Wij bieden verhuurapparatuur, reserveonderdelen, training op locatie, onderhoud en renovatie van apparatuur, on- en offshore, evenals adviesondersteuning voor filtratiewerkzaamheden.

Dutch Filtration is opgericht door Ruud Wolthuis en zijn twee zonen Lex en Dirk in 2016. Al sinds 1972 produceert Ruud Wolthuis (Machinefabriek Wolthuis) waterbehandelings- en industriële procesapparatuur. Gedurende de laatste twee decennia heeft Machinefabriek Wolthuis honderden filtersystemen voor de olie-, gas en procesindustrie vervaardigd.

In 2016 trad Eric Wals in dienst bij Dutch Filtration als Managing Director. Eric heeft 18 jaar bij Twin Filter gewerkt. Daar begon hij als Project Engineer en was hij Business Unit Manager na de overname van Twin Filter door Parker Hannifin.

Nieuws

Vacatures

Pleater Operator

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Pleater Operator die een belangrijke rol zal spelen in ons productieproces van hoogwaardige (water)filters, die gebruikt worden in diverse industriële toepassingen. In Wormerveer zal jij verantwoordelijk zijn voor het optimaal bedienen van onze pleatmachines, waarbij technisch inzicht en oog voor detail van groot belang.

Wij bieden:
Een prettige en schone werkplek in Wormerveer
Je komt terecht bij een internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en sterk groeit. Voor mensen met ambitie zijn er altijd kansen en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
Flexibiliteit en vrijheid
Fulltimebaan in dagdienst
25 vakantie dagen en 13 Atv-dagen
Salarisindicatie vanaf €2500
Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw bijdrage van essentieel belang is voor ons succes. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer nu en word onderdeel van ons leuke team!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top