Eekels Pompen BV

Over ons

Veel projecten vragen om tijdelijke pompoplossingen. Dan biedt de uitgebreide verhuurservice van Eekels uitkomst. Door onze ruime ervaring weten we precies welke pomp geschikt is voor uw situatie. En als u bij ons huurt, krijgt u veel meer dan alleen een pomp. Dankzij onze vestigingen, eigen werkplaatsen en onze 24/7 servicedienst bent u verzekerd van korte reactietijden. U profiteert dus snel en efficiënt van onze kennis, service en ons ruime assortiment accessoires.

Grote huurvloot en uitgebreide diensten
Eekels heeft een moderne huurvloot van ruim 1.000 pompen. Onze adviseurs helpen u bij de keuze voor de beste pomp voor uw project. Daarnaast verhuren we alle benodigde toebehoren zoals stroomaggregaten, leidingwerk en volautomatische besturingen. Wilt u het volledige pompprobleem bij ons uitbesteden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen uw wensen en verwachtingen in kaart en zorgen dat het hele traject van A tot Z geregeld wordt.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

allround-medewerkers-eekels

(Junior) Elektromonteur

Houd jij ervan storingen op te lossen, reparaties uit te voeren aan onze pompen en ze verder te onderhouden? Ben je daarnaast technisch aangelegd en zou je graag meer willen leren? Dan is Eekels Pompen op zoek naar jou als (Junior) Elektromonteur!
Een typische dag als (Junior) Elektromonteur bij Eekels Pompen
“Een nieuwe werkdag is begonnen en er is weer genoeg werk aan de winkel. Je start met het aansluiten van bedrading, bekabelen én doormeten van twee pompsets. Als je dit hebt afgerond, voer je nog een extra controle uit om zeker te zijn van de beste kwaliteit. Vervolgens ga je samen met een collega aan de slag met diverse reparaties, revisies en onderhoud aan pompen. Altijd weer een leuke uitdaging om de storingen die je tegenkomt op te lossen.”

“Werken bij Eekels is niet alleen leuk, ik leer ook veel van mijn ervaren collega’s op elektrotechnisch gebied!”

Lees verder »
cropped-487

Vacature Monteur Leidingwerk

Werk jij graag aan verschillende pomp projecten op locaties door heel Nederland? En heb je interesse in of ervaring met het (de) monteren van diverse leidingen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Monteur Leidingwerk/Pompen!

Wat houdt de functie in?
In deze functie werk je samen met een collega en ga je aan de hand van een dagelijkse planning naar diverse locaties door heel Nederland. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Het monteren en demonteren van flensverbindingen, afsluiters, kleppen en verdere appendages aan onze (pomp)installaties;
Het uitvoeren van controles en veiligheidschecks, zodat je zeker weet dat de installatie goed en veilig werkt;
Je assisteert de storingsmonteurs op locatie.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top