Endress+Hauser BV

Endress+Hauser BV

Over ons

Endress+Hauser is een wereldwijde leverancier van producten, solutions en services voor procesmetingen en -automatisering voor toepassingen in de industrie en laboratorium.
Wij bieden uitgebreide oplossingen voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, registratie en digitale communicatie in een breed scala van industrieën. Wij bieden ondersteuning bij het optimaliseren van processen met betrekking tot de economische efficiëntie, veiligheid en bescherming van het milieu. Onze klanten komen uit diverse industrieën, waaronder chemie, food & beverage, life sciences, power & energy, primaries & metal, olie & gas en drink- & afvalwater.

Endress+Hauser heeft een wereldwijd netwerk. Met verkoopkantoren in 50 landen en vertegenwoordigers in nog eens 70 landen ondersteunen wij onze klanten. De productiefaciliteiten op vier continenten produceren snel en flexibel volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer

Als Field Service Engineer Maintenance bij Endress+Hauser verleen je zelfstandig, vanuit je woonplaats service bij onze klanten op locatie. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het inspecteren, kalibreren en onderhouden van professionele instrumentatie zoals analyse apparatuur, druk-, niveaumeters en flowmeters inclusief de bijbehorende in-line kalibraties. Voortkomende werkzaamheden vanuit onderhoud, zoals het in bedrijf stellen en instrument gerelateerde storingen, zijn onderdeel van je functie. Je rapporteert je werkzaamheden in de vorm van kalibratie-, inspectie- en servicerapporten.

Een job met veel vrijheid en interessante techniek!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top