ERIKS Nederland

Over ons

ERIKS levert een compleet programma duurzame (afval)water gerelateerde componenten, veelal samengebouwd tot complete systemen. Onze specialisatie richt zich ondermeer op oplossingen met hoogwaardige afsluiters en aandrijvingen van ons eigen merk ECON en gerenommeerde A-merken zoals VAG. Door nauwe samenwerking met marktleiders in watertechniek hebben we een brede expertise en kunnen wij u – onafhankelijk – oplossingen bieden voor vrijwel alle toepassingen.

ERIKS is een multi-productspecialist op het gebied van stromingstechniek, afdichtingen, rubbertechniek, kunststof leidingsystemen, technische kunststoffen, slangen, aandrijftechniek, gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten.

Wij werken graag samen aan innovatieve oplossingen om de veiligheid en duurzame kwaliteit van water te vergroten. Zo ontwikkelden we met een groot drinkwaterbedrijf een systeem om afsluiters op straatniveau te monitoren of ze open of dicht staan. U kunt zich voorstellen dat bij calimiteiten het snel inblokken van straten essentieel kan zijn. Daarmee voorkomen we niet alleen veel overlast, uiteindelijk dringen we waterverspilling terug en voorkomen we vervuiling en zelfs infectie. Ook kunnen we een bijdrage leveren in de co-engineering het klimaat-neutraal maken van afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top