Filtration Group

Over ons

Filtration Group
Filtration Group is de snelst groeiende onderneming op het gebied van filtratie ter wereld. Bij Filtration Group zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van systemen die zorgen voor een maximale efficiency tijdens de filtratieprocessen van onze klanten. Filtration Group gelooft dat de toekomst ligt in de ontwikkeling van producten die hoogwaardige filtratie-oplossingen bieden en die een directe impact hebben op procestoepassingen resulterend in een efficiënte productie. We hebben meer dan 90 jaar ervaring in het bieden van filtratie-oplossingen in Nederland en ver daarbuiten in een aantal sectoren inclusief de ‘water’industrie.
Onze product portfolio omvat wereldbekende merken zoals Amafilter® en LFC Lochem®, die worden geroemd om hun robuustheid, levensduur en efficiency, toegepast op hun ontwikkeling van wereldklasse formaat. Onze product range voorziet in de meest gevraagde toepassingen en is inclusief onze gepatenteerde Cricketfilter®, zeewater filters, zelfreinigende filters, horizontale en verticale drukfilters en spare-parts voor procesfiltratie.
We hebben decennia lange ervaring in het leveren van innovatieve filtratietechnieken om te voorzien in geoptimaliseerde oplossingen voor de water industrie voor hedendaagse en toekomstige uitdagingen. Onze producten en services zijn ontwikkeld om fabrikanten te voorzien van producten die voldoen aan de hoogste eisen ten behoeve van de filtratie en zuivering van water.
Ons Filtration Group service team biedt wereldwijd service en support van wereldklasse. Wij kunnen u ondersteunen bij al uw mogelijke wensen, gebruikmaken van onze expertise en technische kennis om uw filtratieproces te optimaliseren. Wij begrijpen dat de wensen en behoeften van onze klanten op het gebied van filtratie variëren en onze verscheidenheid aan servicemogelijkheden weerspiegelt de gevarieerde marktbehoefte.
Bekijk onze verscheidenheid aan servicemogelijkheden op onze website of neem contact op met uw plaatselijke Filtration Group vertegenwoordiger voor meer informatie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top