Gemba Service BV

Gemba Service BV

Over ons

Gemba bestaat sinds 1997 en is een van de oudste en meest ervaren IBM® Maximo Application Suite®-partners in Europa. Met meer dan 600 projecten in 25 jaar tijd en ruime ervaring in Asset & Service Management-systemen en slimme IoT (Internet of Things)-oplossingen richten we ons ook op Asset Performance Management en het voorspelbaar maken van de prestaties van assets.

Een van onze specialisaties is IBM® Maximo Application Suite®. Met één platform en één database biedt dit u een complete oplossing voor werk- en activabeheer in alle bedrijfseenheden, inclusief gas- en elektriciteitstransmissie, distributie, energieopwekking, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling. Daarnaast ondersteunen we u bij het inrichten van uw service management- en veiligheidsprocessen.

Met een no-nonsense aanpak en ruimte voor maatwerk zorgen we voor snelle oplossingen en implementaties die passen bij de manier van werken binnen úw bedrijf: IT-oplossingen die werkelijk bijdragen aan uw bedrijfsprocessen.

Gemba levert ook best-of-class managed services waarmee u zich kunt concentreren op uw dagelijkse activiteiten, altijd en overal. Daarbij gaan we verder dan de letter van het contract, we leveren de intentie. Met Gemba krijgt u het resultaat dat u zoekt in een partnership.

Onze mensen zijn trots op wat ze doen en ook ons management zet zich in om dit tot een succes te maken, voor u en voor Gemba. Wij ondersteunen u bij het bereiken van uw doelen door onze verantwoordelijkheden na te komen.

Nieuws

Vacatures

BI Engineer

Leuker dan bij Gemba wordt het niet!
De grootste zeesluis ter wereld, Schiphol, Stedin, … Als BI Engineer bij IBM Gold Partner Gemba werk je niet aan de minste projecten. Maar dan wel vanuit een kleine, professionele en bevlogen club, met een no-nonsense mentaliteit. Je voelt je er direct thuis!

Wat doe je als BI Engineer bij Gemba?
Onze klanten werken met IBM Maximo, een slimme oplossing voor enterprise asset management en IT service management. Denk ook aan de combinatie met innovatieve IoT- en mobiele toepassingen (die we trouwens zelf ontwikkelen bij Gemba). Wereldwijd gebruiken meer dan 10.000 bedrijven IBM Maximo. Deze software is niet alleen heel veelzijdig, maar genereert ook veel data. Als BI Engineer zet jij die data om in waardevolle informatie. Dat doe je voor allerlei organisaties, van de maakindustrie tot de overheid en verder. Een boeiende wereld, je komt overal! De ene dag zit je hier, de andere dag daar.

Meer weten? Kijk op https://gemba.nl/vacatures/

Vacatureadvertenties bekijken »

(Junior) Functional Consultant

De grootste zeesluis ter wereld, Schiphol, Stedin, … Als (Junior) Functional Consultant bij IBM Gold Partner Gemba werk je aan mooie projecten. En dat vanuit een kleine, professionele en bevlogen club, met een no-nonsense mentaliteit. Je voelt je er direct thuis!

Superinteressant en veelzijdig!
Onze klanten gebruiken IBM Maximo, een slimme oplossing voor enterprise asset management en IT service management. Jij implementeert deze software bij allerlei organisaties, van de maakindustrie tot de overheid en verder. Zo kom je overal!

Het leuke is dat je implementaties van a tot z begeleidt, als een soort eigen baas. Dat doe je vanuit een team, waarin iedereen z’n eigen verantwoordelijkheid heeft. Samen ga je voor kwaliteit.

Voor je begint, leer je eerst IBM Maximo kennen. Start je als junior? Dan doe je eerst een opleiding, maar draai je al snel mee op een implementatietraject. Natuurlijk ondersteund door ervaren collega’s!

Meer weten? Kijk op https://gemba.nl/vacatures/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top