Gemba Service BV

Gemba Service BV

Over ons

Gemba bestaat sinds 1997 en is een van de oudste en meest ervaren IBM® Maximo Application Suite®-partners in Europa. Met meer dan 600 projecten in 25 jaar tijd en ruime ervaring in Asset & Service Management-systemen en slimme IoT (Internet of Things)-oplossingen richten we ons ook op Asset Performance Management en het voorspelbaar maken van de prestaties van assets.

Een van onze specialisaties is IBM® Maximo Application Suite®. Met één platform en één database biedt dit u een complete oplossing voor werk- en activabeheer in alle bedrijfseenheden, inclusief gas- en elektriciteitstransmissie, distributie, energieopwekking, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling. Daarnaast ondersteunen we u bij het inrichten van uw service management- en veiligheidsprocessen.

Met een no-nonsense aanpak en ruimte voor maatwerk zorgen we voor snelle oplossingen en implementaties die passen bij de manier van werken binnen úw bedrijf: IT-oplossingen die werkelijk bijdragen aan uw bedrijfsprocessen.

Gemba levert ook best-of-class managed services waarmee u zich kunt concentreren op uw dagelijkse activiteiten, altijd en overal. Daarbij gaan we verder dan de letter van het contract, we leveren de intentie. Met Gemba krijgt u het resultaat dat u zoekt in een partnership.

Onze mensen zijn trots op wat ze doen en ook ons management zet zich in om dit tot een succes te maken, voor u en voor Gemba. Wij ondersteunen u bij het bereiken van uw doelen door onze verantwoordelijkheden na te komen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top