GENAP B.V.
GENAP B.V.

GENAP B.V.

Over ons

Genap is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de land- en tuinbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Wij ontwikkelen, produceren en installeren duurzame oplossingen voor het opslaan, tegenhouden en afdekken van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. In onze twee productielocaties in ‘s Heerenberg en Steenwijk produceert Genap folieconstructies op maat die door ons intern ontwerpbureau en laboratorium worden ontwikkeld en gecontroleerd. Voor het installeren op locatie hebben we eigen montageteams die wereldwijd worden ingezet.

Dit betekent dat we het complete proces, van ontwerp tot realisatie, in eigen hand hebben. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Door continu te innoveren en samen te werken met partijen die aanvullende expertise inbrengen, voorzien we onze opdrachtgevers van kwalitatief hoogstaande folieoplossingen.

Think global, act local
Wereldwijd zien we een toenemende vraag naar de opslag van water. Naast de thuismarkt Nederland richten we ons dan ook op het exporteren van onze producten. Vanuit onze vestigingen in Kenia, India, Mexico en Canada bedienen we deze afzetmarkten met oplossingen die we lokaal produceren. Daarnaast breiden we ons internationale netwerk continu uit door nieuwe distributeurs aan ons te binden.

Kwaliteit
Onze folieconstructies worden geproduceerd in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen. Kwaliteit is een van onze kernwaarden en verweven in al onze afdelingen en processen. Niet voor niets begeven we ons in de voorhoede van de sector en leveren wij een voortdurende inspanning om onze producten te verbeteren. Om de kwaliteit van onze foliematerialen en lasverbindingen te controleren, beschikken we over een eigen laboratorium met een geconditioneerde ruimte voor onder meer trek- en pelproeven. De tests worden conform voorgeschreven normen uitgevoerd. De certificaten met bijbehorende beoordelingsrichtlijnen zijn opgesteld door Kiwa en worden jaarlijks getoetst. Daarnaast controleren wij voortdurend de impact van ons handelen op mens en milieu.

Innovatie
Voor Genap zijn innovatieve en duurzame ontwikkelingen een belangrijk speerpunt. Sinds 2018 nemen we onder meer deel aan een tweetal initiatieven op het gebied van duurzame energie. Hierbij worden de mogelijkheden onderzocht om grote onbenutte oppervlakten, bijvoorbeeld die van een wateroppervlak, te voorzien van folie met geïntegreerde zonnepanelen, ook wel zonnefolie genoemd. Als ‘lost space’ aangeduide ruimte krijgt dankzij deze toepassing economische waarde wanneer het kan worden ingezet om op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie op te wekken.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top