Georg Fischer N.V.

Over ons

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het Zwitserse GF Piping Systems, wereldwijd producent van technisch hoogwaardige (kunststof) leidingsystemen. We bieden innovatieve producten en applicatie-gerichte oplossingen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen staat centraal en geeft ook richting aan de ontwikkeling van onze producten en aan de toepassingen die we daarvoor zoeken.

Als lokale entiteit zijn wij verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten op de Nederlandse markt. Met meer dan 70.000 producten zijn we in vele markten terug te vinden – vaak juist in die applicaties waar betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke voorwaarde zijn. Zoals, naast de procesindustrie, onder andere in waterbehandeling, micro-elektronica, maritieme sector, water- en gasdistributie en gebouw gebonden installaties.

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-45

Account Manager Building Technology regio Zuid

De functie

Ben jij iemand die graag relaties opbouwt en beheert? Heb jij een passie voor de HVAC? Dan is dit een functie voor jou.

Met jouw technische kennis ga jij gemakkelijk in detail over oplossingen voor verwarmings- en airconditioningapplicaties. Als accountmanager voor het segment Building Technology ken je de marktbehoeftes en (mogelijke) problemen. Door regelmatig met verschillende partijen (met diverse belangen) te praten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Door hier efficiënt op in te spelen creëer je vraag naar producten en push je specifieke productlijnen in de markt. Projecten volg je proactief op bij alle relevante partijen binnen het traject. Allemaal in nauwe samenwerking met jouw collega’s van de binnendienst, die samen met jouw collega’s van de buitendienst als sparringpartners fungeren.

Lees verder »
cropped-55

Accountmanager Procesautomatisering

Voel jij je helemaal thuis in de elektrotechniek en de meet- en regeltechniek? Vertaal jij deze passie voor onze klant naar de juiste oplossing? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Wie ben jij?
Met jouw specialisatie in procesautomatisering ben jij dé gesprekspartner voor met name eindklanten en OEM-ers in de procestechniek en de waterbehandeling. Hier vertegenwoordig je GF met een betrouwbare en klantgerichte aanpak. Je straalt positieve energie uit, bent spontaan en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je werkt zelfstandig en doelgericht, maar je bent ook een proactieve teamspeler. Zo help je elkaar om de beste kwaliteit te leveren aan de klant.

Je bent flexibel en humoristisch in de omgang en zorgt dat je de relaties met alle betrokken partijen goed onderhoudt. Bij tegenslagen schakel je een tandje bij en zoek je creatief naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij schroom je zeker niet om met jouw collega’s te sparren om te zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Lees verder »
cropped-56

Markt Segment Manager Koeling / Accountmanager

Als koelingsspecialist ga je jouw tijd verdelen tussen de functie Accountmanager en je rol als Markt Segment Manager Koeling. Jouw focus ligt op COOL-FIT, ons voorgeïsoleerde, kunststof leidingsysteem voor gekoeld water.

Wie ben jij?
Je bent iemand met een stevige persoonlijkheid die GF vertegenwoordigt met een betrouwbare en klantgerichte aanpak. Je straalt positieve energie uit, bent spontaan en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je werkt zelfstandig en doelgericht, maar je bent ook een proactieve teamspeler. Zo help je elkaar om kwaliteit te leveren aan de klant. Jij bepaalt het proces en communiceert duidelijk naar de klant en collega’s.

Je bent flexibel en humoristisch in de omgang en zorgt dat je de relaties met alle betrokken partijen goed onderhoudt. Bij tegenslagen schakel je een tandje bij en zoek je creatief naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij schroom je zeker niet om met jouw collega’s te sparren om te zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Lees verder »

Neem contact met ons op