Grünbeck Waterbehandeling BV

Over ons

Grünbeck Waterbehandeling B.V. is in Europa al vele jaren dé waterspecialist op het gebied van duurzame waterbehandeling. Mede door hoogwaardige installaties maakt Grünbeck drinkwater of grondwater geschikt voor proces, consumptie, koeling, verhitting, reiniging en nog veel meer!

Met ons motto “German Quality, Dutch Thinking”, leveren wij passende oplossingen voor ziekenhuizen, industrieën, food & beverage, datacenters, scholen en utiliteiten. Wij onderscheiden ons door een zeer hoog afwerkings- en kwaliteitsniveau van de op maat gemaakte oplossingen, die wij dankzij gestandaardiseerde processen in korte tijd turn-key kunnen opleveren.

Grünbeck Waterbehandeling B.V. is vooral gespecialiseerd in het ontharden, ontijzeren, desinfecteren en ontzouten van oppervlaktewater, grondwater en leidingwater. We leveren installaties op maat specifiek naar de wensen van de klant. Interesse? Neem contact met ons op of bezoek onze stand tijdens Aqua Nederland en we denken graag met je mee over een passende oplossing voor jouw organisatie.

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top