Hofmeijer MP B.V.

Over ons

Hofmeijer MP B.V. is synoniem voor werktuigbouwkundige service voor de sectoren waterbeheersing en industrie. De combinatie van jarenlange ervaring, kwaliteit en specialisme op gebied van met name pompinstallaties zorgt voor een optimale benadering van elk werktuigbouwkundig project, waarbij wij als (hoofd-) aannemer ook civiele en elektrotechnische werkzaamheden kunnen begeleiden.
Wij richten ons hoofdzakelijk op waterschappen, hoogheemraadschappen. Gemeentes en industrie. Onze toegevoegde waarde is gelegen in de uitgebreide en doordachte wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, dit gaat van ontwerp tot en met de uitvoering.

Wij hebben onze eigen visvriendelijke ECO FISH pomp ontwikkeld, deze pomp is ook nog eens erg duurzaam en minder milieubelastend. Met name voor poldertoepassingen, maar ook voor irrigatie en drainage is dit type pomp erg geschikt.
ECOFISH – POMP
De Hofmeijer MP ecoFish pompen combineren een hoog rendement met ecologisch bewustzijn. Wij hebben voor oppervlaktewater een eigen pompenrange ontwikkeld die een visvriendelijk certificaat heeft. De ecoFish is door een onafhankelijk bureau getest en bestempeld als visvriendelijk en laat meer dan 97% van de vissen levend door de pomp. Dit type pomp kan in diverse materialen en variaties volledig custom made worden uitgevoerd. Binnen het gegeven werkgebied bieden wij een pomp rendement van minimaal 75%. uiteraard kunnen wij het gehele natte pad visvriendelijk voor u uitwerken en uitleggen op een optimaal rendement.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top