HSF BV

Over ons

HSF is onderdeel van Aalberts en verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van technische & logistieke systeemoplossingen voor gas en water. Van de hoofdaansluiting (trottoir) tot in de meterkast van de woning.
Naast gas en water oplossingen werd een tweede pijler toegevoegd. Producten gericht op collectieve- en stadswarmte. Recent heeft HSF naast haar bestaande pijlers ook een 3e pijler, ‘Veiligheid in Water’, opgezet.

HSF houdt zich bezig met het klantgericht ontwikkelen van innovatieve producten. De focus ligt op het verhogen van het installatiegemak en verlagen van total cost of ownership. De combinatie tussen de continue productontwikkeling en een korte lijn naar eigen productie en assemblage maakt HSF uniek in de markt. De HSF producten vinden haar weg richting netbeheerders en infra aannemers, groothandelaren en installateurs in de Benelux en vele landen daarbuiten. HSF ontwikkelt, produceert en levert vanuit haar locatie in Duiven.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Projectleider-Productontwikkeling-Collectieve-Warmte-1

Projectleider Productontwikkeling Collectieve Warmte

Als hands-on Projectleider Collectieve Warmte ben je werkzaam in een dynamische “leading” functie op de afdeling Productontwikkeling/R&D. Als projectleider weet jij als geen ander hoe alles reilt en zeilt. Jij bent immers diegene die ervoor zorgt dat de projecten op rolletjes lopen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw collega’s vanuit een projectteam. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het realiseren van jouw projecten en bewaakt hierin de voortgang, dit doe je o.a. door het opstellen van budget- en tijdsplanningen. Daarnaast ben je ook bezig met het (mede-) ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten en verbeteren van bestaande producten die bijdragen aan de omzetgroei en ‘Added Value’ van HSF.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top