Instra bedrijfswagen- en werkplaatsinrichtingen & VebaBox Cold Chain Innovators

Over ons

Instra bouwt sinds 1991 interieurs in ieder merk en type bedrijfswagen voor alle denkbare gespecialiseerde branches. Geheel naar de wensen van de klant ontwikkeld Instra duurzame en vindingrijke oplossingen. Dankzij de visie en missie is Instra in de afgelopen jaren gegroeid tot één van de grootste bedrijfswagen-inrichters van de Benelux.

VebaBox heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek. Onze leidende filosofie is het actief of passief koelen van de ladingdrager. Daarmee voorkomen we cold chain breaks en maken we iedere stap in de keten efficiënter, flexibeler en duurzamer.

Een aspect in kwaliteitscontrole is het testen van monsters: een kleine hoeveelheid van het te beoordelen product wordt vervoerd naar een laboratorium voor testing. Daarvoor rijden heel wat auto’s heen en weer. Om aan de testresultaten een oordeel of een consequentie te kunnen verbinden, moet vaststaan dat het monster een goede weergave is van het product of het materiaal op locatie en in de oorspronkelijke situatie. Daarvoor is temperatuurbewaking cruciaal: een cold chain voor labmonsters dus.

Met onze actieve en passieve temperatuuroplossingen kunnen de auto’s die monsters vervoeren zo efficiënt mogelijk worden beladen. Door in één transport verschillende monsters met verschillende temperaturen te kunnen combineren, reduceren we het aantal transportbewegingen. Omdat we de ladingdrager koelen, kan die in iedere stap van de keten gekoeld worden en op de juiste temperatuur worden ingezet. Het lab-transport kan met minimale aanpassingen en investeringen worden geoptimaliseerd. We bieden verduurzaming en efficiency op een presenteerblaadje.

Tijd om het lab-transport monsterlijk te optimaliseren? Wij denken graag met u mee!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top