JUMO Meet- en Regeltechniek

JUMO Meet- en Regeltechniek

Over ons

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2023 toont JUMO u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling.
Iedere toepassing vraagt om een andere inzet van water. Bijvoorbeeld spoelwater, koelwater, proceswater en drinkwater. Gedurende het verloop van productieprocessen in verschillende toepassingen worden allerlei meetgrootheden gemeten. Jarenlange ervaring maakt dat JUMO u de juiste sensoren en automatiseringsoplossingen te bieden heeft op het gebied van pH, EC, temperatuur, druk, niveau en flow.

Omdat digitale techniek in de waterbranche snel terrein wint mogen deze op onze stand niet ontbreken (netwerken worden groter, sensoren worden slimmer). Digitale sensoren zijn beter in staat verschillende procesgegevens te meten en te interpreteren dan hun analoge voorgangers en biedt nieuwe mogelijkheden om productieprocessen te verbeteren, energie te besparen en downtijden verder te voorkomen.

Procesdata wordt steeds vaker opgeslagen in de Cloud omgeving waarbij MQTT, OPC, UA en SQL een belangrijke rol spelen. Naast digitale sensortechniek introduceren wij u op Aqua Nederland Vakbeurs komend voorjaar ons nieuwste automatiseringsplatform.

Met JUMO variTRON draagt JUMO bij aan een hogere graad van automatiseren. Het nieuwe automatiseringshard- en softwareplatform JUMO variTRON voorziet in een grote mate van programmeervrijheid en schaalbaarheid op een eenvoudige manier. Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2022 vertellen wij u er graag alles over!

Wij ontmoeten u graag.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top