Koenders Instruments BV

Koenders Instruments BV

Over ons

Koenders Instruments levert sensoren, bouwt telemetrieoplossingen én ontzorgt gemeenten, provincies, waterschappen, etc. met de realisatie en het beheer van monitoringsprojecten op het gebied van grondwater, riolering, oppervlaktewater(kwaliteit) – en proceswater.

Met onze digitale oplossingen vertalen we ruwe sensordata naar waardevolle informatie en inzichten, waarmee onze klanten beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Nieuws

Vacatures

Servicemonteur bij Koenders Instruments

Kom je graag buiten in natuurgebieden, stedelijk gebied of loop je graag over een groot bouwterrein? Heb je een brede kijk op techniek en spreekt het jou aan om af en toe een waadpak of veiligheidsharnas aan te trekken? Dan ben jij de service monteur die wij zoeken.

Wij bouwen, installeren en onderhouden slimme meters waarmee we op afstand, draadloos sensordata verzamelen. De meters worden geplaatst in grondwatermeetputten, riolering, rivieren, bouwputten, tunnels en stadsparken, maar ook op viaducten en tegen gebouwen.

Als servicemonteur wil jij altijd het beste resultaat behalen. Je streeft naar tevreden klanten en collega’s. Voor jou is er voor ieder probleem een oplossing.

Vacatureadvertenties bekijken »

Accountmanager bij Koenders Instruments

Overtuig jij klanten van onze innovatieve producten, diensten en projectoplossingen? Wordt jij enthousiast van sensor- en elektrotechniek, ICT en Data Science? Weet jij je klantrelaties op lange termijn te onderhouden? En krijg je energie van het behalen van doelstellingen en successen? Dan ben jij de Accountmanager die wij zoeken.

Jij kunt als de beste onze producten, diensten en projectoplossingen op een heldere manier uitleggen en verkopen. Luisteren naar de klant vind jij net zo belangrijk. Je adviseert de ene dag over de integratie van één type sensor bij RWS en de andere dag geef je advies over een compleet monitoring project met software-integratie bij een groot bouwproject. Onze oplossingen richten zich op een mix van elektrotechniek, sensortechniek en ICT. Je denkt mee over vraagstukken waar een innovatief bedrijf als Koenders Instruments iets in kan betekenen. Met jouw commerciële mindset zal jij je omzetdoelstellingen zeker behalen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectmanager bij Koenders Instruments

Word jij enthousiast van draadloze sensor- en netwerktechnologie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bouwen en beheren slimme monitoringoplossingen voor de watersector, waarmee we op afstand sensordata verzamelen en omzetten naar relevante (online) informatie. Daarmee ondersteunen we lokale overheden, waterbeheerders, met het klimaat sterk inrichten en beheren van de watersector.

Als projectmanager ben je de spil in de organisatie. Je neemt het eigenaarschap én de verantwoordelijkheid van begin tot eind voor de verschillende fasen en elementen van het project. Je zorgt ervoor dat projecten efficiënt en op tijd worden afgerond.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top