Kolmer Elektromotoren B.V.

Over ons

Welkom in de dynamische wereld van Kolmer Elektromotoren. Een plek waar we al jarenlang motoren ontwerpen en produceren volgens uw specifieke eisen. Kolmer is altijd op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing en gaat niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee:
Kortom, uw vaste kracht voor flexibel vermogen!

Als specialist in klant specifieke oplossingen werken we met de gerenommeerde elektromotoren van Cemp en Cantoni Motor. Uiteraard kunt u deze motoren ook als standaardmotor afnemen, als dit volstaat voor uw situatie.
Ons brede leveringsprogramma van elektromotoren wordt ondersteund door een optimale voorraad aan uitvoeringen. In onze voorraad hebben we naast standaard uitvoeringen ook:

-Standaard twee toeren motoren
-Standaard remmotoren
-Atex Exe motoren
-Atex Exd motoren (drukvast)

Middels onze zeer goed geoutilleerde werkplaats kunnen we u een breed pakket aan modificatie mogelijkheden aanbieden. Enkele veel voorkomende werkzaamheden in onze werkplaats zijn:

– Remmotoren, wel of niet in combinatie met encoders en geforceerde koelingen
– Opgebouwde handbediende ster-driehoek schakelaars
– Speciale klant specifieke motor assen, ook in roestvrij staal
– Allerlei verf specificaties en kleuren

Zoals uw organisatie is er geen één en dat geldt ook voor uw applicaties. Wij vinden het daarom logisch dat u specifieke eisen stelt aan uw elektromotoren.
Naast het leveren van de standaard elektromotoren, ontwerpt en produceert Kolmer Elektromotoren motoren op maat, uiteraard in nauw overleg met u.

Kolmer maakt werk van maatwerk
Het leveren van klant specifieke motoren gebeurt vanuit een gedegen inzicht in de specifieke huidige technologieën. Dat vraagt om kennis, kunde en ervaring tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase. Ons toegewijde en ervaren team voert dit vakwerk voor de meest uiteenlopende applicaties uit.

Om uw project goed te stroomlijnen, spreekt uw vaste contactpersoon vooraf enkele belangrijke zaken met u door, zoals specificaties, levertijden en kosten. Zo weet iedereen van te voren precies waar hij aan toe is.

Goed dimensioneren en construeren is van wezenlijk belang. Daarom kunnen we u op aanvraag een 3D-model van onze standaardmotoren toesturen. Zo kunt u eenvoudig beoordelen of desbetreffende motor de juiste is of dat we naar een andere oplossing moeten zoeken.

En of u uw motoren nu wilt voorzien van een rem, encoder, speciale as of externe koeling of zelfs van alle vier; onze medewerkers en ons machinepark zijn hierop ingesteld. Daarbij hebben we onze logistiek slim ingericht en is er een optimale voorraad aanwezig. Zo kunnen we u , onze klant, snel voorzien van de juiste motor.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top