Kuipers Electronic Engineering B.V. (TMX)

Over ons

Smart Telecontrol – Telemetrie – IoT – Security –

TMX levert met meer dan 30 jaar ervaring universele hard- en software oplossingen voor telecontrol en Internet of Things (IoT) toepassingen. Bij de ontwikkeling van TMX telecontrol onderstations, modemloggers, alarmmelders en hoofdpost software staan security, betrouwbaarheid en bedieningsgemak voorop. Hard- en software worden in eigen huis ontwikkeld waardoor TMX volledig onafhankelijke en open end-to-end oplossingen biedt. TMX beschikt niet alleen over diepgaande kennis van hard- en software, maar heeft ook jarenlange ervaring met integrale totaaloplossingen. Zo’n totaaloplossing begint voor ons met het meedenken over de uiteindelijke doelstellingen van uw project.

In de watersector is TMX al jarenlang een toonaangevende naam in telecontrol. Maar ook in andere sectoren worden onze oplossingen steeds vaker toegepast. In de meest uiteenlopende situaties worden onze producten ingezet voor het op afstand meten, regelen, registreren, alarmeren, configureren, parametreren en communiceren via alle gangbare communicatietechnieken.

Voor turn-key projecten, beheer en onderhoud van complete systemen werken wij nauw samen met onze dealers Modderkolk Projects & Maintenance, Vlaar Techniek, Van der Arend Installaties en andere gespecialiseerde bedrijven.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op