KWR Water Research Institute

KWR Water Research Institute

Over ons

KWR genereert kennis om de watersector in staat te stellen water-wise te opereren in onze verstedelijkte samenleving. Bij KWR voelen we een professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van water. Onze wetenschappelijke bevindingen en de praktische innovaties die daaruit voortvloeien, dragen wereldwijd bij aan een duurzame beschikbaarheid van water in de stedelijke waterketen.

Bridging Science to Practice is het motto van KWR. Onze onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. We hebben een stevige reputatie opgebouwd als innovatieversneller en internationale netwerkbouwer van topniveau. In (inter)nationale samenwerkingsverbanden vervullen we steeds vaker een coördinerende rol.

Nieuws

Vacatures

Junior onderzoeker Geohydrologie

Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare Geohydroloog. Een jonge professional die op het dynamische snijvlak van onderzoek en praktijk wil werken aan uiteenlopende onderzoeksprojecten op het gebied van grondwater, zoals bodemenergie en zoetwatervoorziening

Ben je van nature nieuwsgierig, wordt je intrinsiek gedreven om mee te werken aan een duurzame samenleving, zie je vooral kansen in plaats van belemmeringen en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving?

Stuur dan vóór 31 maart per e-mail je motivatiebrief en cv naar vacancy@kwrwater.nl onder vermelding van vacaturenummer 1335200.

Vacatureadvertenties bekijken »

Ervaren onderzoeker Geohydrologie

Gezien de groeiende werkzaamheden binnen het team én KWR rondom bodemenergie, ondergrondse waterberging, zoetwatervoorziening en grootschalige onderzoeks- en innovatieprogramma’s is er op korte termijn behoefte aan een ervaren onderzoeker Geohydrologie, die vanuit de inhoud en enthousiasme meewerkt aan onze projecten en daarnaast ook een eigen inhoudelijke focus heeft.

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving?

Stuur dan vóór 31 maart 2023 per e-mail je motivatiebrief en cv naar vacancy@kwrwater.nl onder vermelding van vacaturenummer 1231100.

Vacatureadvertenties bekijken »

Microsoft 365 engineer

In onze digitale transitie ga jij je bezighouden met de operatie en verdere ontwikkeling van Microsoft 365 (M365). Je zorgt dat we met M365 optimaal profiteren bij samenwerkingen, communicatie, informatievoorziening en integratie in ons huidige applicatielandschap. Je richt de operatie optimaal in en maakt gebruik van de juiste monitoring en supporttools om issues, incidenten en vulnerabilities zoveel mogelijk voor te zijn.

Ben jij onze nieuwe collega Microsoft 365 engineer?
Stuur dan voor 4 april 2023 per e-mail je motivatiebrief en CV naar vacancy@kwrwater.nl, onder vermelding van het vacaturenummer 2340020.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top