Lamers System Care B.V.

Lamers System Care B.V.

Over ons

Lamers System Care B.V. is een adviseur en leverancier van Ultrasoon systemen in de industrie, maritieme sector en landbouw. Het inzetten van ultrasoon als preventief middel tegen scaling, stoffen, biofouling en meer zorgt voor een vermindering in onderhoud en operationele kosten.
Scaling en biofouling kunnen leiden tot verstopping van processen wat een aanzienlijke impact heeft op de operationele efficiëntie. Verstopte leidingen zorgen voor minder output en regelmatig onderhoud. De extra stilstand van de productie in combinatie met de reinigingswerkzaamheden zijn kostbaar. Deze problemen zorgen ervoor dat de industrie worstelt met het bedenken van een structurele oplossing om vervuiling effectief te bestrijden.
Het Ultrasoon Systeem is een duurzaam en milieuvriendelijk systeem dat scaling en fouling tegengaat. Het systeem produceert meerdere uitbarstingen van ultrasone energie in een reeks gerichte pulsfrequenties. Deze pulsen worden uitgezonden door het materiaal waaraan de transducer is bevestigd. Het ultrasoon geluid produceert een patroon van afwisselende positieve en negatieve druk op het oppervlak van het materiaal. Microscopische bellen worden gecreëerd tijdens de negatieve cyclus en gecomprimeerd tijdens de positieve cyclus. Hierdoor kunnen stoffen, scaling, biofouling en andere oorzaken van verstoppingen niet hechten.
Bezoek ons op stand M134 om te leren wij u kosten kunnen besparen door het inzetten van ultrasoon.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top