Lamers System Care

Lamers System Care B.V.

Over ons

Lamers System Care B.V. is een leverancier van Ultrasoon Anti-Fouling systemen. LSC fungeert als adviseur en leverancier van producten/diensten die zorgen voor een vermindering in onderhoud, brandstof en operationele kosten voor klanten in de maritieme sector. LSC ontzorgt de klant en levert hen gemak op een groene manier door middel van transparante communicatie, advies en technologisch vergevorderde, duurzame systemen.

Nieuws

Vacatures

Service medewerker – Aanpakker in de binnen- en buitendienst

Lamers System Care B.V. is een jonge organisatie met een hecht team dat kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Wij verkopen en installeren duurzame systemen die helpen aangroei te voorkomen op vrijwel alle typen vaartuigen, van tankers, fregatten en sleepboten tot prachtige superjachten. Hierdoor is het te verrichten werk bijzonder afwisselend en zijn onze medewerkers in de gehele Benelux te vinden. Ook uitstapjes naar internationale scheepswerven komen met enige regelmaat voor.

Heb je een technische achtergrond/aanleg voor techniek en hou je van avontuur? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie. Wil je eerst eens kijken hoe het werkt? Kom dan mee voor een meeloopdag.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top